21 jaunais projekts vērs durvis apmeklētājiem vasaras Atvērto durvju dienas maratonā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Vasara ir labākais laiks, kad baudot siltumu un gaišos, garos vakarus, nesteidzīgā gaisotnē nolūkot savu jauno mājokli. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv un projektu attīstītāji 17.jūlijā aicina uz vasaras Atvērto durvju dienas maratonu, kad no plkst.16.00 līdz pat plkst.21.00 vakarā 21 jaunais projekts Rīgā un tās apkaimē vērs durvis saviem klientiem. 

Atvērto durvju dienas maratons ir lieliska iespēja jaunos mājokļus redzēt ne vien sludinājumu fotogrāfijās, bet arī klātienē. Izstaigāt, apskatīt, sataustīt, sadzirdēt - piedzīvot tās sajūtas, kas ir izšķirošas, lai pieņemtu lēmumu par īpašuma iegādi.

Atvērto durvju dienas maratonā piedalīsies un būs apskatāms  21 jaunais projekts:

Bibliotēkas Nams (Centrs), Parker’s (Centrs), Čaka 36 (Centrs), Art Luxury House (Centrs), Blaumaņa 34 (Centrs), Barona 30 (Centrs), Park Residence (Centrs), Kvartāls 5/26 (Centrs), Ernesta Birznieka Upīša iela 10 (Centrs), Summer House (Jūrmala), Admirāļu Osta (Jūrmala), Tuvidi (Baloži), Saliena (Piņķi), Zelta Rasa (Mārupe), Spirgus 4 (Mārupe), River Breeze Residence (Klīversala), Mežaparka Rezidences (Mežaparks), Promenāde (Pārdaugava), Akācijas (Imanta), Jaunā Teika (Teika), Riverstone Residence (Ķīpsala).

Plašāku informāciju par jaunajiem projektiem, kas piedalās Atvērto durvju dienas maratonā var uzzināt kampaņas mājas lapā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu