Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Labvēlīgs laiks, lai slēgtu dažādus līgumus un runātu ar ārzemju sadarbības partneriem. Dienas otrajā pusē nebūtu vēlams veikt finansiālās operācijas un strādāt ar asiem priekšmetiem.

VĒRSIS Ceļā uz panākumiem nebūsi viens, aktīvi meklēsi atbilstošus cīņubiedrus. Kādam no kolēģu vidus var būt nepieciešama tava palīdzība, kuru arīdzan nevilcināsies sniegt. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera.

DVĪŅI Dienas pirmajā pusē tavs noskaņojums būs samērā mainīgs, kas var ietekmēt koncentrēšanās spējas un potenciālos rezultātus. Pēcpusdienā spēsi rast iekšēju mieru, emocionālu harmoniju.

VĒZIS Nekļūsti pārlieku prasīgs, kritiski noskaņots apkārtējo virzienā. Būtu labi, ja tu arī pret sevi būtu pielaidīgāks, tādējādi pasaudzējot nervu sistēmu. Šodien labāk atturēties risināt finansiālus jautājumus.

LAUVA Zvaigznes silti iesaka pievērst lielāku uzmanību ienākumu un izdevumu sabalansēšanai. Nav ieteicams apspriest naudas lietas ar mazpazīstamām personām. Esi apzinīgāks pie auto stūres.

JAUNAVA Zināmas grūtības var sagādāt nomāktais garastāvoklis, nervozitāte. Šodien nevajadzētu ieplānot svarīgas pārrunas, attiecību jautājumu skaidrošanu. Tev par labu nāktu garāka pastaiga.

SVARI Ja vien pratīsi uzturēt sevī apzinīgu un punktuālu attieksmi pret darba pienākumiem, par rezultātiem nebūs jāsūdzas. Tavā redzeslokā var parādīties persona, kura sāks izrādīt pastiprinātu uzmanību.

SKORPIONS Šodien patiesi svarīgi būs saglabāt humora izjūtu un pozitīvu attieksmi pret dzīvi. Šis var būt zīmīgs moments Skorpioniem, kuri saistīti ar politiku, nekustamā īpašuma biznesu.

STRĒLNIEKS Kolektīvā pratīsi uzturēt draudzīgu, bezrūpīgu noskaņojumu. Precētie zīmes pārstāvji pievērsīs pastiprinātu uzmanību otrajai pusītei, vēlēsies visādi iepriecināt, pārsteigt to.

MEŽĀZIS Daudz kas būs atkarīgs no pacietības, spējas savākties sarežģītos brīžos. Tu droši vari paļauties uz savām saimnieciskajām iemaņām, prasmi risināt organizatoriskus jautājumus.

ŪDENSVĪRS Neuztraucies par lietām, kuras mainīt nav tavos spēkos. Labāk centies uzturēt sevī dzīvespriecīgu noskaņojumu. Šī diena var izrādīties veiksmīgāka radošo profesiju pārstāvjiem.

ZIVIS Veiksme vairāk smaidīs tiem, kuri veic garīgu, analītisku darbu. Šis ir piemērots brīdis, lai risinātu ar transportu un pārvadājumiem saistītas lietas. Pēcpusdienā iespējams patīkams pārsteigums no mīļotā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu