Miljardieru sapnis: kā izskatās pasaulē dārgākais dzīvoklis (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Jāteic, ka nekustamais īpašums nebūt nav lēts produkts, taču daži mājokļi nebeidz pārsteigt ar to fenomenālo interjeru, arhitektūru, ekstravaganto iekārtojumu un cenu. Īpaši izceļas kāds dzīvoklis Monako - tā tirgus cena sasniegs teju 350 miljonus eiro un tas būs pasaulē dārgākais dzīvoklis. 

Lai gan Monako ir otrā pasaulē mazākā valsts, tā teju vienmēr ir piesaistījusi miljonāru uzmanību - līdz ar grezniem kazino un slaveniem notikumiem, piemēram, Grand Prix sacīkstēm un Montekarlo mākslas festivālu, šī nelielā valsts ir slavena ar tās dārgajiem nekustamajiem īpašumiem. Ne velti šajā bagātnieku Mekā ir atrodams pasaulē dārgākais dzīvoklis - 350 miljonus vērts piecstāvīgs penthauss ar vairākiem peldbaseiniem un citām luksusa dzīvokļa cienīgām detaļām.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Pasaulē dārgākais dzīvoklis atrodas 170 metrus augstajā debesskrāpī "Odeon", kas, starp citu, ir arī pirmā augstceltne Monako. Celtne ir pabeigta 2015. gadā un tās autors ir itāļu izcelsmes arhitekts Aleksandrs Žiraldi. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Ekskluzīvais dzīvoklis aizņem ēkas pēdējos piecus stāvus, un tā kopējā platība ir 3300 kvadrātmetri. Dzīvoklī ir milzu viesistaba, piecas guļamistabas, ēdamistaba ar sešus metrus augstiem griestiem, kā arī piecas virtuves - pa vienai katrā stāvā. Tāpat dzīvoklī ir privātais kinoteātris, sauna, tvaika telpa, "bezgalības" baseins ar slīdkalniņu un privātais lifts. Katrā telpā ir augstas klases mēbeles, tehnika un tehnoloģijas, kas nodrošinās iemītniekiem ideālu komfortu. Jāpiebilst, ka no katras dzīvokļa telpas paveras gleznains skats uz jūru.  

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Līdz ar dzīvokļa iegādi tā jaunajam īpašniekam pienākas arī 24 stundu dzīvā apsardze, pieeja ēkā esošajam veselības centram un privātais šoferis. Turklāt jaunajam īpašniekam atsevišķi ir jāiegādājas automašīnas vieta autostāvvietā, kas izmaksā 250 000 eiro. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu