Apple pārvilinājuši Tesla Motors inženierijas viceprezidentu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Kādreizējais Tesla Motors inženierijas vicepreziedents Stīvs Makmanuss turpmāk strādās Apple. Kā liecina informācija biznesa kontaktu portālā LinkedIn, Makmanuss turpmāk pildīs vecākā direktora pienākumus. Ko tieši tie ietver, gan pagaidām nav zināms.

Kā vēsta ziņu aģentūra Bloomberg, uzņēmumā Tesla Motors Makmanuss atbildējis par interjera un eksterjera izstrādi. Tādus pašus pienākumus viņš iepriekš pildījis arī britu kompānijā Aston Martin Lagonda.

Bez tā Makmanuss strādājis arī tādos autobūves uzņēmumos kā Jaguar Land Rover un Bentley.

Kompānijai Tesla Motors viņš pievienojās 2015.gadā, kur lika lietā zināšanas, kas saistītas ar rūpniecisko dizainu un dažādu interjera, kā arī eksterjera dizaina izstrādi.

Oficiālas informācijas par to, kādēļ Apple piesaistījuši augsta ranga darbinieku no Tesla Motors, nav, taču pastāv viedoklis, ka tas saistīts ar autonomā auto izstrādi. Papildus tam 2019.gada sākumā Apple atgriezās 200 darbinieki, kuri iepriekš bija iesaistīti šā projekta virzīšanā. 

Par to, ka Apple dienaskārtībā atgriezies jautājums par automobili, liecina arī 2019.gada aprīlī patentētā, inovatīvā elektromobiļu un hibrīdauto dzesēšanas un apsildes sistēma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu