Bijušā tirdzniecības centra "Galerija Azur" vietā atklāts koncepta lielveikals "Ozols" (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Bijušais veikals "Galerija Azur"
Bijušais veikals "Galerija Azur" Foto: Ieva Lūka/LETA

"KS Holding" bijušā tirdzniecības centra "Galerija Azur" vietā šodien, 25. jūlijā, atklāja jaunā koncepta lielveikala "Ozols" pirmo kārtu, informēja lielveikala "Ozols" komunikācijas konsultante Lāsma Sīle.

Viņa sacīja, ka pēc pirmās būvdarbu kārtas pabeigšanas tirdzniecības centrā durvis vēris lielveikals "Rimi" līdz ar aptieku, ātrās ēdināšanas restorānu "Hesburger Drive-in" ar autokasi un citiem veikaliem, kas apmeklētājiem piedāvā ikdienas preces un pakalpojumus.

Sīle norādīja, ka patlaban klientu ērtībām ir pieejamas 250 automašīnu stāvvietas, taču kopumā būs 750 vietas. Drīzumā tiks uzstādītas arī divas uzlādēšanas stacijas elektriskajiem automobiļiem, turklāt ar laiku, pieprasījumam pieaugot, tiks ierīkotas vēl divas uzlādes stacijas. Blakus ieejām ir īpaši stendi divriteņu novietošanai.

Sīle atzīmēja, ka jaunā iepirkšanās centra galvenie veikali būs būvmateriālu un mājsaimniecības preču tirgotājs "K-Senukai" un lielveikals "Rimi", ar kuru atklāta "Ozola" pirmā kārta. Savukārt "K-Senukai" durvis vērs šā gada rudenī, un tā platība būs vairāk nekā 20 000 kvadrātmetru. Tāpat tirdzniecības centrā "K-Senukai" atradīsies galvenais birojs, kura platība būs 1000 kvadrātmetri.

TVNET jau vēstīja, ka 2016.gada oktobrī "KS Holding" iegādājās tirdzniecības centra "Galerija Azur" pārvaldošo uzņēmumu "MD Galerija Azur" ar mērķi veikt vērienīgu tirdzniecības centra rekonstrukciju. Kopējās investīcijas bija plānotas 35 miljonu eiro apmērā.

Informācija "Firmas.lv" liecina, "MD Galerija Azur" reģistrēta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 11 872 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Lietuvā reģistrēta kompānija "KS Holding". Pērn "MD Galerija Azur" strādāja ar 1,478 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 47,8% mazāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa saruka trīs reizes un bija 224 421 eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu