Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Vairāk ieklausies kolēģu, līdzgaitnieku sacītajā. Nevajadzētu paļauties viedoklim, ka labāk par citiem zini, kā dzīvē lietas notiek. Šis nav pats atbilstošākais brīdis svarīgu pārrunu veikšanai.

VĒRSIS Daudz domāsi par savu finansiālo nākotni. Nav izslēgts, ka apsvērsi iespējas sākt savu biznesu vai paplašināt esošo. Jūtamu morālo atbalstu var sniegt ne tikai otrā pusīte, bet arī radinieki.

DVĪŅI Varēsi droši paļauties uz savām analītiskajām dotībām, tās tevi noteikti nepievils arī saspringtākās situācijās. Panākumos lielu nozīmi spēlēs arīdzan drosme un izlēmīgums. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

VĒZIS Nav izslēgts, tevi māks šaubas par priekšnieka vai kolēģa rīcību, taču tu tā vai citādi pakļausies tai. Šis nav pats piemērotākais brīdis, lai risinātu finansiāla rakstura jautājumus, veiktu lietišķas pārrunas.

LAUVA Diemžēl var sarežģīties attiecības ar priekšniecību vai sadarbības partneriem. Svarīgi nekļūt uzstājīgam, necensties par katru cenu pastāvēt uz savu, daudz efektīvāka būs diplomātija.

JAUNAVA Gribēsi papildināt zināšanu krājumu, tādēļ meklēsi atbilstošus kursus, seminārus. Nav izslēgts, kāds no kolēģiem spēs sniegt vērtīgus ieteikumus. Dienas izskaņā tevi patīkami pārsteigs otrā pusīte.

SVARI Šodien esi dubultā piesardzīgs, nepļāpā lieku. Nav vēlams dot jebkādus solījumus, jo vēlāk vari vienkārši piemirst par tiem. Būs visai pagrūti koncentrēties šobrīd veicamajiem pienākumiem.

SKORPIONS Tavi centieni tā vai citādi tiks vērsti materiālās labklājības veicināšanai. Rēķinies, ka šodienas plāni var vairākkārtīgi mainīties. Tomēr par vienu būsi drošs, vakarā būsi kopā ar savu ģimeni.

STRĒLNIEKS Būsi manāmi noguris no ikdienas pelēcības, tādēļ mēģināsi savā ikdienā ienest jaunas vēsmas. Taču esi apdomīgs ar pārmaiņām, pārāk koši eksperimenti var izrādīties velti.

MEŽĀZIS Šis varētu būt īstais brīdis, lai tu tiktu skaidrībā par savām iekšējām vēlmēm, sakārtotu garīgo pasauli, mēģinātu nogludināt asumus attiecībās ar otro pusīti. Šobrīd nevajadzētu kārtot juridiskus jautājumus.

ŪDENSVĪRS Esi nedaudz iecietīgāks un nepakļaujies vēlmei katrai nebūšanai piešķirt globālu nozīmi. Šodien vēlams divreiz apdomāt savu rīcību, it sevišķi, ja tev pieņemami svarīgi lēmumi.

ZIVIS Būsi patiesi draudzīgs un dzīvespriecīgs. Zvaigznes sniegs iespēju pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm, tev tikai vajadzēs būt drošākam par savām spējām un neļauties sakāpinātajai paškritikai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu