Betona dakstiņi Benders - pievilcīgs dakstiņu jumts ikvienai ēkai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Labi funkcionējošs un pievilcīgs jumts ir vajadzīgs ikvienai ēkai. Betona dakstiņi ir Latvijā jau labi pazīstams un plaši lietots jumta segums, jo pierādījis savas pozitīvās ekspluatācijas īpašības. Latvijas pilsētu un lauku ainavās arvien biežāk var redzēt iekļaujamies Zviedrijā ražotos betona dakstiņu jumtus Benders. Skandināvijas tirgū šie dakstiņi pieejami jau kopš 1960. gada.

No neliela ģimenes uzņēmuma Benders izaudzis par lielu daudznozaru koncernu un jau daudzus gadus ieņem stabilas līderpozīcijas betona jumta dakstiņu tirgū visā Skandināvijā. Uzņēmums, papildus jumta segumu ražošanai, ļoti sekmīgi darbojas arī vairākās citās nozarēs – ražo betona bruģi, kāpnes un fasādes materiālus, audzē zirgus, attīsta īpašumus u.c. Lai arī ar ko Benders nodarbojas, viņu galvenais mērķis kopš dibināšanas brīža palicis nemainīgs - būt spēcīgam ģimenes uzņēmumam, kas izstrādā, ražo un pārdod konkurētspējīgus produktus un pakalpojumus ar augstu kvalitāti celtniecības un inženiertehniskajās nozarēs.

Lūk, arī daži no populārākajiem iemesliem, kādēļ ēku īpašnieki iecienījuši šo jumta segumu!

  • 3 DAŽĀDI PROFILI jeb BETONA DAKSTIŅI IKVIENAI GAUMEI

Benders rūpnīcai sadarbojoties ar patērētājiem, arhitektūras, būvniecības un dizaina profesionāļiem, tiek radīti betona dakstiņi, kas ir ne vien funkcionāli, bet arī ļoti pievilcīgi. Benders betona dakstiņi pieejami 3 dažādos profilos. To, kura tipa dakstiņus izvēlēties, lielā mērā nosaka ēkas tēls un tās īpašnieka gaume.

PALEMA ir klasiska izskata divviļņu dakstiņi, kas piemēroti visiem jumtu veidiem. Populārākais un pieprasītākais dakstiņa veids Latvijā.

CARISMA ir plakanais dakstiņš ar mūsdienu stilu. Modernie, plakanie betona dakstiņi ar precīzām, izteiktām līnijām piešķir jumtam īpašu un atšķirīgu izskatu. Šis profils strauji iekaro Latvijas jumtus.

EXKLUSIV ir klasiskais S-veida jeb vienviļņa dakstiņš ar augstāku profilu. Tā viļņojums īpaši skaisti izskatās senlaicīgām muižām un citām vēsturiskām ēkām.

  • VISPLAŠĀKĀ KRĀSU IZVĒLE ar 4 VEIDU VIRSMAS APSTRĀDI

No Latvijā pieejamajiem betona dakstiņiem, Benders piedāvā visplašākās krāsu izvēles iespējas. Pievilcīgā krāsu gamma ļaus pieskaņot savu dakstiņu jumtu jebkurai mājas fasādei. Lai nodrošinātu to, ka jumts ir kā lielisks ēkas akcents, uzņēmums savus betona dakstiņus piedāvā ar 4 veidu virsmas apstrādi:

Standart jeb Benderit – dakstiņi, kas divreiz krāsoti ar speciālu Benders krāsu

Antīks – dabīgs dakstiņš (bez pārklājuma, ar krāsu masā)

Candor – dakstiņi ar glancētu virsmu, kas palīdz izvairīties no aļģu un sūnu veidošanās uz virsmas

Brilliant – dakstiņi ar metālisku spīdumu. Krāsa kopā ar metālisko spīdumu, mainoties gaismai, padara jumtu neparastu un “dzīvīgu”

  • PILNS JUMTA RISINĀJUMS

Lai nodrošinātu BENDERS betona dakstiņu jumta konstrukcijas maksimālu ilgmūžību, tas jāieklāj pilnā komplektācijā – ar visiem profilam atbilstošajiem betona aksesuāriem un papildelementiem, jumta drošības elementiem, noteksistēmām un ventilācijas izvadiem. Dažreiz klientiem šķiet, ka tie ir tikai sīkumi, kas rada papildus izmaksas, taču tie rada būtisku atšķirību gan jumta ekspluatācijā, gan optimāla iekštelpu klimata nodrošināšanā.

  • VIEGLA MONTĀŽA JEBKĀDOS LAIKAPSTĀKĻOS

Visos Benders betona dakstiņos jau ir izurbti skrūvju caurumi, kas atvieglo montāžu. Dakstiņu nelielais izmērs nodrošina to, ka materiāla atgriezumi ir ļoti minimāli. Tāpat dakstiņu montāžai nepastāv temperatūras ierobežojumi- tos var ieklāt jebkādos laikapstākļos.

  • PĀRBAUDĪTA KVALITĀTE ar 30 GADU GARANTIJU

Visi produkti tiek ražoti atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem, tie tiek regulāri testēti, lai nodrošinātu, ka klienti vienmēr saņem dakstiņus, kas kalpo ilgi. Benders saviem pilnas komplektācijas jumtiem dod 30 gadu garantiju, bet betona dakstiņi ir pierādījuši savas izcilās funkcionalitātes īpašības un to kalpošanas laiks ir līdz pat 100 gadiem. Lai arī kādu formu, krāsu un virsmas apstrādes veida kombinācija tiek izvēlēta, Benders garantē, ka jumta funkcionalitāte un dizains ikvienu ēkas īpašnieku priecēs vēl ilgi, kā arī nodrošinās teicamu ekspluatāciju daudzu gadu garumā.

  • KVALITATĪVS UN PIEVILCĪGS DAKSTIŅU JUMTS = ĒKAS PIEVIENOTĀ VĒRTĪBA

Skaists un labi funkcionējošs Benders dakstiņu jumts palielinās Jūsu mājas vērtību – tā ir ilgtermiņa investīcija. Svarīgi ņemt vērā, ka jumta seguma cena jāvērtē pēc ekspluatācijas ilguma. Tā piemēram – dārgāk pirkts jumts ilgtermiņā (piemēram, 30 gados) var izrādīties krietni lētāks. Tāpat jāņem vērā arī jumta kopējās izmaksas – ne vienmēr tas, kas lētāks kvadrātmetrā, būs tiešām izdevīgāks. Nevar aizmirst arī palīgmateriālu, jumta konstrukcijas, montāžas un ilgtermiņa apkopes izmaksas. Betona dakstiņu jumtam nav nepieciešama īpaša apkope. Tas ilgi kalpo un noveco cienījami. Ar laiku tas kļūst tikai skaistāks. Tieši tāpēc šāda jumta izvēle ir ļoti izdevīga un ekonomiski pamatota. Tāpat arī valdošais stereotips par to, ka betona dakstiņu jumtu mājai nevar likt, jo tas ir smags, visbiežāk ir nepamatots. Izpētot jumta konstrukcijas un to stiprību, nākas secināt, ka jumta konstrukcija pieļauj arī betona dakstiņu jumta seguma izmantošanu.

  • KLUSS, EKOLOĢISKS, ELPOJOŠS un TO NEAPDRAUD KAITĒKĻI

Jumts ir pakļauts negaisa, lietus, krusas un sniega ietekmei. Tāpēc ļoti svarīgi, ka jumts ir noturīgs gan pret laikapstākļiem, gan to ietekmē nerada troksni, kas traucētu ēkas iedzīvotājus. Betona dakstiņu jumts šīs skaņas ļoti labi absorbē. Tāpat šis jumta segums ir dabisks, elpojošs un to neapdraud kaitēkļi vai rūsa. Tā pamatsastāvā ir cements, smilts un krāsu pigments. Visi produkti ir videi draudzīgi. Benders bija viens no pirmajiem jumta segumu ražotājiem, kas saņēma ISO 14001 vides sertifikātu.

  • PIEMĒROTI ZIEMEĻU KLIMATAM

Vairāk kā pusgadsimta pieredze, ražošanas tradīcijas, nepārtrauktās inovācijas, dinamiskā attīstība un betona dakstiņu funkcionālās īpašības ir nodrošinājušas to, ka Benders kļuvis par atzītu līderi Skandināvijā betona dakstiņu ražošanā un ir plaši pārstāvēts lielākajā Eiropas daļā.

BENDERS betona dakstiņus Latvijā var iegādāties pie BENDERS oficiālā pārstāvja jumtu vairumtirdzniecības bāzē VINTEKO, kā arī labākajās būvmateriālu tirdzniecības vietās visā Latvijā. Lai veiktu jumta izmaksu aprēķinus, droši elektroniski atsūtiet ēkas projektu vai jumta izmērus – profesionālie un pieredzes bagātie VINTEKO konsultanti veiks jumta aprēķinus, ieteiks labāko risinājumu, kā arī nodrošinās piegādi visā Latvijā! Ja liec jumtu, tad dari to pārdomāti – lai kalpotu visu mūžu! Ja JUMTS – tad VINTEKO!

Vairāk par Zviedrijā ražotajiem BENDERS betona dakstiņiem var uzzināt šeit.

www.vinteko.lv

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu