Bruņinieku ielu šogad tomēr neatjaunos (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Google Maps

Rīgas ielu remonti nerit tik gludi kā plānots - Rīgas dome nolēmusi, ka šogad tomēr neķersies klāt seguma atjaunošanai Bruņinieku ielā, vēstī portāls lsm.lv.

Kā norāda Rīgas domes Satiksmes departamenta preses pārstāve Ilze Dimante, remonta aizkavēšanās iemesls ir apakšzemes komunikāciju turētāja „Rīgas ūdens” argumenti, un tādēļ remonts būs jāpārceļ uz 2020. gadu.

„Kā mūs informēja „Rīgas ūdens”, pēc iepirkuma procedūras secināts, ka darbi, ko viņi bija plānojuši Bruņinieku ielā, ir neatbilstoši esošajai tirgus situācijai, proti, tie ir pārāk dārgi. Tādēļ viņi lūdza Satiksmes departamentam atļauju darbus sākt nākamgad,” sacīja Dimante.

“Tie ir objektīvi iemesli, tā ir nodokļu maksātāju nauda, tādēļ mēs pieņēmām lēmumu pārcelt darbus uz nākamo gadu. [Bruņinieku ielas turpinājums] Sporta ielā gan no Skanstes ielas līdz Valdemāra ielai seguma atjaunošana šogad notiks un veloinfrastruktūras ieviešana – arī,” piebilda Dimante.

Bruņinieku ielā bija plānots atjaunot segumu un ietves, kā arī izveidot velosipēdistiem piemērotu infrastruktūru, ātrumvaļņus atsevišķos posmos un ierīkot gājēju pāreju un velo pārbrauktuvi pie Skolas ielas veloceliņa.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu