Pēdējais vasaras mēnesis jau klāt: Piecas īres mājas Latvijā, kur pavadīt sapņu atvaļinājumu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rent in Riga

Kurš gan nav sapņojis par laisku vasaras atvaļinājumu kādā viesu mājā pie jūras vai zvilnēšanu pie baseina ar aukstu saldējuma kokteili un grāmatu rokās... Mēs atradām piecas grandiozas īrei pieejamas mājas pie jūras - tepat Latvijā, kur sajusties līdzvērtīgi kā labākajā ārzemju kūrortā. 

CARNIKAVA

2010. gadā celta guļbūve Carnikavā, klusā meža ielokā. Lai nokļūtu pludmalē, jāšķērso tikai dabas parka teritorija un kāpu zona. Skatīt vairāk!

Foto: Rent in Riga

RAGACIEMS

Vasaras periodā tiek izīrēta plaša, kvalitatīvi būvēta privātmāja un pirts Ragaciemā, vien 300 metrus no jūras. Sakoptajā teritorijā ir arī iekopts dārzs un dīķis. Skatīt vairāk!

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

LIELUPE

Ērta ģimenes vajadzībāmpiemērota māju Lielupē, Sēļu ielā. Māja atrodas labiekārtotā un klusā vietā, līdzās atrodas priežu mežs. Līdz balto smilšu pludmalei apmēram 400 m, bet līdz upei un jahtu klubam - 500 m. Skatīt vairāk!

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

VECĀĶI

Skaistā savrupmāja ar ekstravaganto interjeru atrodas Vecdaugavas upes krastos, pusotra kilometra attālumā no Vecāķu pludmales. No mājas logiem paveras brīnišķīgs skats uz upi un mežu. Skatīt vairāk!

Foto: Mercury Group, SIA

ASARI

Elitārs īpašums klusā, mierīgā vietā un ekoloģiski tīrā vidē, ko ieskauj cilvēku neskarts priežu parka mežs. Saimnieku un viesu labsajūtai teritorijā izvietots baseins, tenisa laukums un āra kamīns ar nojumi. Skatīt vairāk!

Foto: VIP REAL
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu