WD40 tagad "blogo" arī Latvijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Universālajam eļļošanas un kopšanas līdzeklim WD40 pieejams arī savs blogs latviski.

Interneta vietnes, kuru saturu faktiski rada paši WD40 lietotāji, nevis preces ražotājs, ir visai izplatītas ASV un Rietumeiropā. Daudzviet, piemēram, Vācijā tām pat tiek filmēti īpaši videoblogi. Tagad šāda vietne atrodama arī latviešu valodā - WD40 Blogs.

Tajā atrodamas gan atsauksmes no dažādus sporta veidus pārstāvošiem sportistiem, kurus WD40 atbalsta citviet pasaulē, gan vienkāršu universālās eļļas lietotāju pieredze par lietojumiem. Kā zināms, WD40 noder ne tikai eļļošanai vai skrūvju atbrīvošanai, bet arī tūkstošiem citu mērķu, piemēram sniega lāpstas apstrādei pret apķepšanu un pat skudru iznīcināšanai dārzā.

Foto: Publicitātes foto

Primārais WD40 lietojums gan tomēr ir tehnika, taču arī te, kā mēdz teikt, "ir varianti". WD40 noder ne tikai kā ātrs eļļošanas līdzeklis, bet arī, gluži pretēji, vecās eļļas šķīdinātājs, piemēram, velosipēda vai motocikla ķēdē. Apkopjot divriteņus, gan jāatceras, ka WD40 nedrīkst nonākt uz bremzēm un nelīdzēs, ja izstiepusies ķēde vai nodiluši pārnesumu zobrati. WD40 var līdzēt, ja kāda iemesla dēļ vairs īsti negrib vērties automašīnas logi vai arī procesu pavada nepatīkama čīkstoņa. Ierakstos bieži sastopams ieteikums WD40 turēt pa rokai automašīnā, turklāt nav nepieciešamības vadāt līdzi 400 mililitru aerosolu. Mazākais WD40 tilpums ir vien 100 ml, un tādam atrastos vieta pat rokassomiņā - ja nu visnepiemērotākajā brīdī iesprūst kāds rāvējslēdzējs? Arī TVNET lasītāji aicināti kļūt par WD40 blogeriem, daloties savā pieredzē ar ierastiem un neparastiem līdzekļa lietojumiem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu