Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Apkārtējo vidū izcelsies ar asprātību un ļoti interesantu skatījumu uz dzīvi. Šodien daudz sekmīgāk spēsi sastrādāties ar gados jaunākajiem. Zināmas raizes var sagādāt atvasīšu provokatīvā uzvedība.

VĒRSIS Labprāt dalīsies savās zināšanās ar mazāk pieredzējušiem kolēģiem, uzņemsies sava veida mentora lomu. Ja tev kārtojami finansiāli jautājumi, tad zini, ka tiem labvēlīgāka ir dienas pirmā puse.

DVĪŅI Mēģini notiekošo uztvert ar vēsu prātu, neļauj tevi ietekmēt apkārt esošajai steigai, tramīgumam. Emocionālo līdzsvaru palīdzēs nostiprināt dažāda veida garīgās prakses, meditācija.

VĒZIS Uztraukumus var sagādāt ģimenes lauciņā notiekošais. Taču svarīgi neļaut personīgajām nebūšanām atstāt ietekmi uz profesionālo veikumu! Draugi spēs sniegt tev nepieciešamo morālo atbalstu.

LAUVA Vari sajust vēlmi pieņemt jaunus izaicinājumus, apliecināt sevi līdz šim neapgūtā lauciņā. Jo īpaši to var izjust Lauvas, kuras saistītas ar izklaides biznesu, tūrismu un ēdināšanas pakalpojumiem.

JAUNAVA Iespējams, pārāk ietekmēsies no apkārtējo viedokļa, līdz ar ko īsti nespēsi pieņemt gana patstāvīgus, patiesi izsvērtus lēmumus. Ja citādi nevari, norobežojies no visiem un darbojies vienatnē.

SVARI Kolēģu vidū var parādīties simpātiska persona, kura tevī raisīs neapšaubāmas simpātijas. Taču zvaigznes brīdina, šobrīd sāktie dienesta romāni pie laba gala nenovedīs, tāpēc labāk baudīt ar acīm.

SKORPIONS Jo atklātāku nostāju ieturēsi pret līdzcilvēkiem, jo patīkamāku attieksmi saņemsi pretī. Šodien daudz kas var būt atkarīgs no vienkāršas veiksmes, labvēlīgas apstākļu sakritības.

STRĒLNIEKS Vajadzēs kā nākas papūlēties, lai veiksmīgi tiktu galā gan ar profesionālajiem pienākumiem, gan attiecību lietām. Saspringtais dienas ritms var jūtami ietekmēt noskaņojumu.

MEŽĀZIS Būtu labi, ja tu kā nākas pārdomātu notiekošo, pirms izsaki kritiku, sašutumu. Visticamāk, tavā rīcībā nebūs pietiekami daudz informācijas, lai objektīvi uztvertu esošo situāciju.

ŪDENSVĪRS Darba kolektīvā var uzrasties indivīds, kurš apzināti var mudināt tevi uz asākām vārdu pārmaiņām, atklātu strīdu. Lieki piebilst, ka ļauties šīm provokācijām būtu muļķīgi. Velti laiku kam lietderīgākam.

ZIVIS Materiālajā aspektā tavas iegribas diemžēl var pārsniegt patiesās iespējas, tāpēc esi dubultā apdomīgs ar tēriņiem. Šobrīd viennozīmīgi nevajadzētu uzņemties kredītsaistības, kā arī slēgt līgumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu