Viesturs Meikšāns par pārkāpšanu savām bailēm un pašattīstīšanos

Podkāsts “Sarunas par sarunām”
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Podkāsta “Sarunas par sarunām” mērķis ir iepazīstināt ar dažādām sarunu situācijām, ļaujot klausītājam mācīties no citu cilvēku sarunu veiksmīgās un arī neveiksmīgās pieredzes. “Sarunās par sarunām” Aija aicina dažādus viesus, kuru profesionālā ikdiena ir cieši saistīta ar sarunāšanos. Podkāstā tiek apskatīti visi iespējamie sarunu veidi, sākot ar privātajām, turpinot ar klientu un ikdienas darba sarunām un beidzot ar publiskajām, lielu auditoriju priekšā.

Podkāsta autore Aija Urbiņa ir improvizācijas teātra aktrise jau 20 gadus, pasākumu vadītāja un organizatore, tāpat jau vairākus gadus pasniedz runas un improvizācijas teātra nodarbības tiem, kas vēlas sevi attīstīt. Ir izveidojusi un vada uzņēmumu «Runas rāmis», kas ir Latvijā pirmais uzņēmums, kurš piedāvā pielietojamo improvizāciju jeb «applied improv» kā apmācību veidu, lai uzlabotu gan individuālo komunikāciju, gan biznesa vides un publisko komunikāciju.

Klausies podkāstu audio formātā:

Piektās epizodes viesis ir uzņēmējs, režisors, publiskās runas pasniedzējs un “Runas Skolas” dibinātājs – Viesturs Meikšāns.

Saruna par to, kā attīstīt savas un arī savu bērnu runas prasmes un, kur atrast spēku pārvarēt bailes no publiskās runas vai atklātām sarunām. Galvenās sarunu tēmas:

- Kā palīdzēt sev izkāpt no komforta zonas;

- Kā apgūt publiskās runas prasmes;

- Bērni un mobilais telefons: šī laikmeta iezīme, kas ir jāpieņem un jāizmanto;

- Pašattīstība;

- Spēt izvēlēties starp “jā” un “nē” – pieņemt lēmumu, lai neatrastos nepārtraukti mokošā starpposmā;

- Sarunas nozīme attiecībās ar vistuvākajiem.

Lai laba klausīšanās!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu