Autovadītājam izdodas aizbēgt no policistiem, bet dažas stundas vēlāk viņš tomēr tiek notverts (1)

Iespējams, braucis narkotiku reibumā
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdienas, 25.septembra pievakarē viena no Rīgas Pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes patruļām pamanīja auto, kurš jau iepriekš bija piesaistījis kārtības sargu uzmanību. Ieslēdzot bākugunis un sākot izsekošanu, aizdomīgā auto vadītājs acīmredzami strauji kāpināja braukšanas ātrumu un vietā, kur atļauti 50 km/h, to pārsniedza divas līdz trīs reizes.

Kā vēsta raidījums Degpunktā, sarkanā Renault vadītājam šādā ātrumā sākotnēji izdevās pazust no policijas ekipāžas redzes loka un no nevēlamās tikšanās Viņš nebija atrodams. Tomēr jau apmēram trīs stundas vēlāk sarkanā Renault un policijas ekipāžas ceļi Jaunciema gatvē krustojās vēlreiz un izsekošana tika atsākta. Tā kā bijušas aizdomas, ka aizdomīgā Renault vadītājs varētu doties uz Vecmīlgrāvi, viens no ekipāžas policistiem izkāpis no dežūrauto un ar kājām devies pāri dzelzceļa sliedēm, bet viņa kolēģis turpinājis sekot mašīnai.

Nelaimīgā kārtā Renault aizbraucis nevis uz Vecmīlgrāvi, bet gan Mežaparka virzienā, un policistam, kurš bija devies pāri sliedēm, lai apturētu bēgli, nekas cits neatlika kā stopēt garāmbraucējus un cerēt, ka viņu varēs aizvest līdz kolēģim, kurš jau bija sarkano Renault apturējis un sācis lietas apstākļu skaidrošanu. Nonācis pie kolēģa, Pašvaldības policijas darbinieks uzzinājis, ka apstādinātā Renault vadītājs visticamāk nav alkohola reibumā, taču viņa reakcija ir palēnināta. Tas raisījis aizdomas, ka vīrietis varētu būt pie stūres kaut kāda veida narkotisko vielu reibumā. Veicot automašīnas pārmeklēšanu, likuma sargi atraduši maisiņu ar zaļganas krāsas saturu. 

Ja apstiprināsies, ka vadītājs bija sēdies pie stūres pēc zālītes pīpēšanas, viņam draud ne tikai tiesību zaudēšana, bet arī sods par neatļautu narkotisko vielu glabāšanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu