Bezgaumības kalngals vai luksuss? ASV pārdod reti ekstravagantu mājokli (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Crown Realty Group

Katrs no mums kādā dzīves posmā ir izsapņojis dzīvi pilī vai īpaši greznā mājoklī ar milzu baseinu, ūdenskritumiem, pazemes tuneļiem, terasēm un pils cienīgu dārzu. Šis izklausās pēc nepiepildāma sapņa, taču kādam tas ir pilnīgi realizējams projekts. Nesen nekustamo īpašumu tirgu satrieca neparasts sludinājums - teju 12 miljonus vērta māja, kas apvienos viduslaiku pils, baznīcas, katedrāles un spa elementus. 

Savdabīgā māja atrodas Kanzasas štatā, Kviviras ezera tuvumā. Mājas pasūtītājs ir vietējais dabasgāzes magnāts Deniss Langlijs, pēc kura pasūtījuma tapa galvenā māja un viesu nams 1993. gadā. Biznesmenim patika nirt, tāpēc jau pēc trijiem mājā pavadītiem gadiem viņš nolēma uzlabot māju un iebūvēt tajā milzu baseinu ar zemūdens tuneļiem, kas ir ierīkoti arī zem mājas pamatiem un vijas gar mākslīgo kalnu. 

Foto: Crown Realty Group

Teju 12 miljonus vērtais īpašums sastāv no sešiem hektāriem zemes, desmit metrus augsta ūdenskrituma, mākslīga ezera, golfa laukuma, viesu mājas un galvenās ēkas, kuras dizains ir veidots, iedvesmojoties no leģendas par karali Artūru. Milzu ēkā, kura ir 1600 kvadrātmetrus plaša, ir septiņas guļamistabas, septiņas vannasistabas, industriālas virtuves, divstāvu bibliotēka, konferenču zāle, atpūtas zāle ar biljardu un kinozāli, sauna, sulaiņa istaba, vīna pagrabs, vairāki bāri, apsildāma garāža un vairākas izklaides telpas. Jāpiebilst, ka katrā telpā ir mākslīgas lāpas, apsildāmas terases un kamīni.  

Foto: Crown Realty Group

Saimnieks nav aizmirsis par dizainu - šeit ir krāsaina stikla mozaīkas, statujas, katedrālei cienīgi kokgrebumi un pazemes atpūtas telpa, kura veidota kā alas imitācija. Īpašu uzsvaru nekustamo īpašumu sludinājums portālā "Crown Realty" liek uz ūdens izklaidi - mājā ierīkots gan iekštelpu, gan ārtelpu baseins. Milzu "dīķis", kas vietām sasniedz pat desmit metru dziļumu, ir savienots ar gariem tuneļiem. Katrā tunelī ir vairākas gaisa telpas, kas nodrošina pilnīgu drošību peldētājiem, turklāt vietām tuneļos atradīsi dārgumu lādes, kas piešķirs izklaidei papildu odziņu. 

Māja ir aprīkota arī ir iespaidīgiem drošības risinājumiem - elektriskajiem vārtiem, signalizāciju ar kamerām un elektrožogu. Īpašumam ir atsevišķa servera telpa un savs elektroģenerators, kas nodrošinās māju ar elektrību pat ekstremālos apstākļos. 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu