Pārdošanā nonācis vienīgais BMW M3 ar dīzeļdzinēju (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Pārdošanā nonācis vienīgais BMW M3 ar dīzeļdzinēju
Pārdošanā nonācis vienīgais BMW M3 ar dīzeļdzinēju Foto: www.autoscout24.de

Vācu automobiļu tirgotājs Autocentrum24, kurš bāzējas Netetālē, netālu no Diseldorfas Nīderlandes pierobežā patlaban piedāvā lielisku iespēju par 19 990 eiro iegādāties 2010.gada BMW M3 kabrioletu ar 89 555 km nobraukumu. Daudzi teiks - fantastisks piedāvājums, jo Mobile.de analogs auto maksā vismaz 10 tūkstošus vairāk, tomēr saistībā ar šo vaļējo M3 ir viens BET.

Izrādās, šis auto, kas rūpnīcu 2010.gadā pametis kā M3 kabriolets ar 4 litru V8 benzīna motoru zem pārsega, tikai divus gadus vēlāk pārcietis sirds transplantāciju, un tās rezultātā zem motora pārsega pacēluma atrodas 3 litru sešu cilindru dīzeļdzinējs no modeļa 325d.

Sarežģīto operāciju veikuši BMW zīmola un tūninga pārzinātāji no uzņēmuma Manhart. Tādējādi no 2012.gada konkrētais M3, kura tahometrā aizvien ir iedaļas līdz 9000 apgriezieniem minūtē, attīsta nevis 420 ZS, bet gan pieticīgus 204 ZS.

Foto: www.autoscout24.de

Nav zināma motivācija veikt tādu pārbūvi, taču ir skaidrs, ka līdzekļi šim projektam nav taupīti. Saskaņā ar vācu AutoBild rīcībā esošo informāciju, neparastā tūninga kopējās izmaksas sasniegušas apmēram 20 tūkstošus eiro un ar tām nosegta ne tikai dzinēja nomaiņa, bet arī transmisijas, vadības sistēmas un elektrosistēmas pārstādīšana.

Foto: www.autoscout24.de

Lai auto varētu reģistrēt lietošanai satiksmē, nomainītas arī oriģinālās bremzes; to vietā par mašīnas apstādināšanu tagad gādā mazāka un vājāka bremžu sistēma. Balstiekārta un asis savukārt palikušas oriģinālās, un arī vizuāli šis M3 325d neatšķiras no auto, kāds tas bija pirms deviņiem gadiem. Tāpat arī salonā viss ir kā oriģinālajam M3 kabrioletam; vienīgi podziņām Power un EDC nav praktiska lietojuma.

Tā kā, ja ir interese, sludinājums aplūkojams šeit. Jāpiebilst tikai, ka tajā norādītais dzinēja darba tilpums nav pareizs.

Foto: www.autoscout24.de
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu