Bez jokiem: ASV nekustamajos īpašumos pārbaudīs paranormālu aktivitāšu intensitāti (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Pastāv neskaitāmi cilvēku sastapšanās stāsti ar spokiem, poltergeistiem, dēmoniem un mājas gariņiem, taču lielākajam vairumam šie tēli vairāk radīs smīnu sejā un, visticamāk, šiem stāstiem neticēs. Tomēr gada spocīgākajā mēnesī, oktobrī, kāds amerikāņu uzņēmums piedāvā pārbaudīt, vai mājoklī bez jaunajiem iedzīvotājiem nemitinās arī kāds paranormāls spēks, vēsta portāls "Forbes".   

Ja varam ko mācīties no šausmu filmām, noteikti nevajadzētu pirkt māju, kas celta uz senām kapenēm; pārnest mājās neglītu un baisu lelli vai lieki rakāties bijušā īpašnieka atstāto mantu čupā mājas bēniņos. Lai gan šausmu filmu scenāriji par spokiem un paranormālām aktivitātēm ir iztēles auglis, tomēr realitātē daudzus nekustamā īpašuma pircējus mēdz uztraukt mājas pagātne, it īpaši, ja tajā pirms tam ir norisinājies kaut kas aizdomīgs. 

Foto: Unsplash

Lai nevajadzētu lieki raizēties un ar bailēm gaidīt kādus nepatīkamus pārsteigumus, ASV nekustamo īpašumu portāls "Bungalo" tikai Halovīna mēnesī piedāvā saviem klientiem paranormālās aktivitātes noteikšanas pārbaudi.

Un šis it ne maz nav joks: uzņēmums ir piesaistījis īstus paranormālās aktivitātes pētniekus, kas ar visiem nepieciešamajiem rīkiem pārbaudīs, vai mājās jau kāds nedzīvo. 

Foto: Pixabay

Pirms māja ir nonākusi pārdošanā, spoku ķērāji pārbaudīs, vai ēkā ir jūtama  garu klātbūtne, savdabīgi elektriskie lauki vai neizskaidrojami trokšņi un mēbeļu vai citu objektu kustības.

Pēc kārtīgas un rūpīgas pārbaudes, ķērāji sastāda īpašu "Paranormālās Pārbaudes Aktu" ar slēdzienu "Māja ir apsēsta" vai "Māja nav apsēsta". Gadījumos, ja mājā ir konstatēta paranormālā aktivitāte, spoku ķērāji māju attīra. Pēcāk nekustamo īpašumu ir atļauts pārdot. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu