Tirdzniecības centram "Akropole" jauna vadītāja

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Tirdzniecības centru "Akropole" turpmāk vadīs mārketinga, stratēģiju izstrādes un biznesa analītikas eksperte Zane Kaktiņa, aģentūru LETA informēja "Akropole Rīga" pārstāvji. 

Kompānijā norādīja, ka jaunieceltās tirdzniecības centra vadītājas uzdevums būs turpināt veicināt "Akropoles" atpazīstamību gan vietējā, gan Baltijas tirgū un nostiprināt iepirkšanās un izklaides centra pozīcijas kā vienam no vadošajiem Baltijas iepirkšanās centriem.

"Ideju attiecībā uz iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" attīstību ir daudz, tomēr jau šobrīd varu teikt, ka mans darbs lielākoties būs koncentrēts uz klientiem, to vajadzību un vēlmju apmierināšanu, kā arī veiksmīgu sadarbību ar partneriem un nomniekiem," pauda Kaktiņa.

Pēc kompānijā vēstītā, Kaktiņas profesionālā darbība 18 gadus saistītas ar tirdzniecību - viņa ir ieņēmusi amatus mazumtirdzniecības uzņēmumā "Maxima" Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā, kur darbojusies mārketinga, stratēģiju izstrādes un biznesa analītikas jomās. Kaktiņai ir Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā.

Jau ziņots, ka jūnijā amatu atstāja "Akropoles" iepriekšējais vadītājs Kaspars Beitiņš, kurš pēc tam sāka darbu būvniecības uzņēmumā "M.M.M. projekti Development", attīstot citus būvniecības projektus.

Līdz brīdim, kad konkursa kārtībā tika izvēlēts jauns "Akropoles" vadītājs Latvijā, iepirkšanās un izklaides centra vadītāja pienākumus pildīja "Akropolis Group" valdes priekšsēdētājs Vitauts Labecks.

Aprīlī Rīgā, Maskavas ielā 257 tika atklāts iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole", kurā divos stāvos pārstāvēti teju 170 nomnieki, tostarp apmēram 140 modes un dzīvesstila preču veikali, kā arī dažādu pakalpojumu sniedzēji, jaunais kinoteātris, izklaides zona, hokeja spēlēšanai un slidošanai piemērota ledus arēna, sporta klubs, kā arī 30 dažādi restorāni un kafejnīcas. Tirdzniecības centrā ir atvērts arī "Maxima XXX" lielveikals.

Tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" būvniecības ģenerāluzņēmējs bija SIA "Merks". Tirdzniecības centra ēkas tehnisko projektu izstrādāja arhitektu birojs "Sarma & Norde arhitekti", bet projekta tehnisko uzraudzību nodrošināja uzņēmums SIA "Būvuzraugi LV".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu