TEDxRiga sarunas: Dāvis Plotnieks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
TEDx Riga sarunas. Dāvis Plotnieks
TEDx Riga sarunas. Dāvis Plotnieks Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kas tevi mudinātu piedalīties brīvprātīgajā darbā, lai reizi gadā varētu notikt lielmēroga konference? Vai ideja, kas šajā konferencē tiek nesta? Vai iedvesma, ko rada gan dalībnieki, gan apmeklētāji? Varbūt vēlme aiznest Latvijas vārdu pasaulē?

Par šiem un citiem jautājumiem ciklā "TEDxRiga sarunas" šoreiz TVNET studijā viesojas viens no TEDxRiga organizētājiem Dāvis Plotnieks. Pats būdams uzņēmējs un lektors, Dāvis jau teju 10 gadus ir TED kustībā Latvijā, katru gadu meklējot, atrodot, trenējot un līdzpārdzīvojot konferences runātājiem, kuri pauž savas idejas plašajai pasaulei. TED runas jau kļuvušas par būtisku un neatņemamu izglītības procesu sastāvdaļu, TED lektoriem aizraujoši stāstot par zinātni, mākslu, uzņēmējdarbību un citām aktuālām tēmām (vai tēmām, kas būtu aktualizējamas).

Tāpēc TVNET līdz 22.novembrim reizi nedēļā tiekas ar kādu no TED lektoriem vai kustības dalībniekiem, un runā par to, kā ieraudzīt lietas no citādā gaismā. TEDxRiga sarunas TVNET vada Mārtiņš Daugulis, tās tiek publicētas ceturtdienās un klausāmas arī audioplatformā Spotify!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu