Kāpēc vīrieši laiž pa kreisi un kā to nepieļaut?

Baudas kods
Elīna Zvirbule
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Visbiežāk uzdotais jautājums blogā „Baudas kods” ir, kāpēc vīrieši krāpj. Stāstu par to ir neizmērojami daudz...

Kādā ģimenē piedzimst mazulis, citā vairāki - pēc kārtas ar nelielu starpību, un pēkšņi izrādās, ka līdz šim ideālajam vīram bijis gadījuma sakars. Kāds vīrs dodas strādāt uz ārzemēm un pēc pāris mēnešiem sieva uzzina, ka viņš jau dzīvo kopā ar jaunu sievieti. Cits ieracies darbos, lai maksimāli nodrošinātu savu ģimeni, bet pēc kāda laika izveidojas dienesta romāns.

Un te nav runa par tiem, kuri kolekcionē sievietes. Mēs runājam par tiem, kuri mīl savas sirds dāmas. Bet dažādu apstākļu dēļ partneru starpā iestājas seksa bads.

Kā panākt, lai vīrietis paliek ar tevi?

Ja vīrietis vēlas seksu, tad viņš vēlas seksu. Reizēm šī vēlme ir daudz stiprāka par viņu. Tas ir kā izsalkums, kad nav bijis iespējams paēst. Vienīgā doma ir tikai par ēdienu.

Esmu strādājusi ar simtiem pāru, un praktiski vienīgā lieta, kas apvieno pārus, kas kopā ir ilgi un viņiem kopā ir labi, ir SEKSS.

Protams, ka ir vēl daudzi citi stipras attiecības veicinoši faktori, tomēr sekss no vīrieša puses lielākoties ir prioritāte.

Partneres galvenais uzdevums ir izprast to un sajust, kad vairs nedrīkst pārkāpt kritisko ilguma robežu. Ir daudz aizraujošu veidu, kā piepildīt vīrieša vēlmes, neskatoties uz to, ka sieviete vēlas mīlēties retāk. Ar vienu nelielu programmu dalījos iepriekšējā bloga ierakstā.

Ja tomēr vīrietim rodas tuvības deficīts, viņš kļūst par vieglu laupījumu tām, kuras vēlas viņu noķert savos tīklos.

Sievietei ir ļoti grūti saprast, ka attaisnojumu vietā ir teksts „bet tas bija TIKAI sekss”. Kāpēc? Par to jau nākamreiz!

Uz tikšanos jau pavisam drīz!

Elīna

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu