"Neste Latvija" investējusi 600 000 eiro jaunā degvielas uzpildes stacijē pie Siguldas (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Degvielas mazumtirgotājs "Neste Latvija" investējis 600 000 eiro jaunas degvielas uzpildes stacijas izveidē pie Siguldas -  Vidzemes šosejas 47. kilometrā

"Neste" jaunajā degvielas uzpildes stacijā "Lorupe" ir divi degvielas uzpildes sūkņi, kā arī jaunajā degvielas uzpildes stacijā ir iespējams automašīnām no automāta uzpildīt vējstiklu tīrīšanas šķidrumu.

"Kopš šā gada sākuma veiksmīgi turpinājām uzņemto kursu visās darbības jomās, attīstot infrastruktūru un paplašinot automātisko degvielas uzpildes staciju tīklu, kurš patlaban sastāv no 75 stacijām. Šogad kopumā esam atvēruši trīs jaunas "Neste" degvielas uzpildes stacijas – Lorupē, Līvānos un Rīgā, Dzelzavas ielā, kopējam investīciju apmēram pārsniedzot 2,4 miljonus eiro," norādīja "Neste Latvija" valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis. 

Viņš arī atzīmēja, ka jauno degvielas uzpildes staciju atvēršana ir nozīmīgs solis kompānijas pozīciju nostiprināšanā.

Visās "Nestes" degvielas uzpildes stacijās pieejamā degviela tiek ražota "Nestes" pārstrādes rūpnīcā Porvo, Somijā, no kurienes tā tiek piegādāta uz Latviju ar jūras transportu un uzglabāta terminālī Rīgā.

LETA jau ziņoja, ka "Neste Latvija" apgrozījums pagājušajā gadā bija 329,054 miljoni eiro, kas ir par 17,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 25,4% un sasniedza 12,294 miljonus eiro. 

Uzņēmums "Neste Latvija" reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatkapitāls ir 15,03 miljoni eiro. "Neste Latvija" īpašnieks ir Nīderlandes "Neste Affiliate".

Pēc Valsts ieņēmumu dienesta datiem, "Neste Latvija" šogad deviņos mēnešos bija lielākais degvielas mazumtirgotājs Latvijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu