Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

SESTDIENA

AUNS Centies būt savaldīgāks, pat tajās situācijās, kad tevi kāds aizskar, jo, ļaujot vaļu emocijām, tu vari sastrādāt nepatikšanas. Principā zvaigznes labāk iesaka dienu pavadīt mājas atmosfērā.

VĒRSIS Ja vien laikapstākļi to ļauj, izmanto iespējas izbaudīt ziemas priekus, dodoties paslēpot uz vietējo kalnu. Ja tik asas izjūtas tev neiet pie sirds, vari ļauties garākai pastaigai gar jūru vai pa mežu.

DVĪŅI Nav izslēgts, līdz pat pusdienas laikam ļausi sev gulšņāt, baudīt mājas mieru un klusumu. Dienas otrajā pusē būsi uzkrājis pietiekami daudz spēka, lai dotos dzīvē, baudītu sabiedrību, kultūru.

VĒZIS Var parādīties niķis pamācīt citu situācijā, kad to tev neviens nelūdz. Centies savas pedagoģiskās spējas un dzīves pieredzi ievirzīt praktiskā gultnē, piemēram, pievēršoties atvasīšu audzināšanai.

LAUVA Varbūt aktīvi diskutēsi ar partneri par kādu sasāpējušu sadzīvisku jautājumu. Neskatoties uz to, ka vairākkārtīgi mēģināsi otro pusīti pārliecināt, partneris var palikt pie savām sākotnējām domām.

JAUNAVA Ļoti atbilstošs mirklis sevis izglītošanai. Pašmācības ceļā spēsi apgūt arī patiesi sarežģītas, grūti izprotamas lietas. Dienas izskaņā atrodi laiku, ko pavadīt romantiskā divvientulībā ar mīļoto.

SVARI Tu lieliski pratīsi pielāgoties jebkurai situācijai, pat ja tas nozīmē mainīt savu uzvedību par simts astoņdesmit grādiem. Šodienas gaitā piedzīvosi daudz krāšņu un atmiņā paliekošu emociju.

SKORPIONS Labu garastāvokli palīdzēs uzturēt tuvinieku sabiedrība, jo īpaši atvasīšu klātbūtne. Kādam Skorpionam var pamosties radošais talants, kurš liks apsēsties pie klavierēm vai rokās paņemt ģitāru.

STRĒLNIEKS Tu nespēsi tā īsti noslēpt savu nostāju, patiesās jūtas, līdz ar ko būsi atklāts un tiešs. Tas gan ne visiem ies pie sirds, taču tevi tas neapturēs. Šodien vēlams atturēties no alkohola lietošanas.

MEŽĀZIS Pavadi dienu tieši tā, kā uzskati par vajadzīgu, un neļauj apkārtējiem mainīt savas domas. Atturies no aktivitātēm, kuras veiktas pienākuma pēc, tu neapšaubāmi esi pelnījis sev tīkamu relaksēšanos.

ŪDENSVĪRS Šodien tava rīcība būs nedaudz dumpinieciska. Brīžiem apkārtējiem liksies, ka speciāli nostājies opozīcijā kaila principa pēc. Mēģini atturēties no nevajadzīgiem konfliktiem, skaidrošanās.

ZIVIS Neskatoties uz to, ka strādājis šonedēļ būsi maz, liksies, it kā būtu rāvies melnās miesās. Lai atgūtu spirgtu garu, zvaigznes iesaka izkustēties no mājas, doties pasportot. Esi piesardzīgs pie auto stūres.

SVĒTDIENA

AUNS Iespējams, Vecgada aizvadīšanas ballītei būsi iecerējis ko īpašu un šodien dosies uz veikaliem, lai iegādātos lielāko daļu no nepieciešamā. Saskarsmē ar mīļoto sapratīsies burtiski no pusvārda.

VĒRSIS Kāds Vērša zīmes pārstāvis var saskarties ar finansiāla rakstura grūtībām. Zvaigznes iesaka nenokārt degunu un aktīvāk meklēt izeju no saspringtās situācijas. Nav izslēgts, tev var izlīdzēt radinieka atbalsts.

DVĪŅI Ģimenes dzīve solās būt rāma un patīkama. Ja vēlaties, varat visi kopīgi doties baudīt ziemas priekus vai arī ļauties kultūras dzīves plūsmai. Dienas izskaņā gribēsi no sirds izrunāties ar otro pusīti.

VĒZIS Brīvie zīmes pārstāvji alks pēc jaunām iepazīšanās iespējām. Savukārt precētie Vēži būs apņēmības pilni meklēt veidus, kā padarīt esošo laulības dzīvi emocionāli krāšņāku, piesātinātāku.

LAUVA Ja veicami kādi saimnieciski darbi vai citas svarīgas lietas, labāk tos īstenot dienas pirmajā pusē, kad būsi maksimāli koncentrējies un enerģisks. Pēcpusdienā pār tevi var savilkties slinkuma mākoņi.

JAUNAVA Rēķinies, ka partneris šodien var būt ļoti jūtīgs, viegli aizskarams. Būtu labi, ja tu izrādītu izteiktāku iejūtību un pieciestu otrās pusītes kaprīzes. Varbūt ir vērts piedāvāt mīļotajam izrunāties.

SVARI Tieksies pēc intelektuālu, radošu un inovatīvu personu sabiedrības. Šis ir atbilstošs brīdis, lai organizētu dažādus interešu grupu saietus, meklētu vajadzīgos kontaktus ar interneta starpniecību.

SKORPIONS Būsi diezgan spontāns, karstasinīgs. Sakāpinātās taisnīguma izjūtas un temperamenta dēļ var rasties domstarpības ar līdzcilvēkiem. Šodien vajadzētu būt dubultā piesardzīgam pie stūres!

STRĒLNIEKS Neskatoties uz to, ka tevi var nomākt garlaicība, īstas apņēmības kaut ko darīt lietas labā nebūs. Nav izslēgts, tā arī visu dienu pavadīsi, palīdzot tiem, kuri nedara neko. Vakarā dodies laikus pie miera.

MEŽĀZIS Šodien tevi pavadīs labs noskaņojums un viegla, patīkama saskarsme ar mājiniekiem. Pēcpusdienā nav izslēgti negaidīti ciemiņi. Rēķinies, ka viesošanās var ieilgt līdz vēlai vakara stundai.

ŪDENSVĪRS Neuzvelcies par sīkumiem. Ja sajūti, ka nervu stīgas tiek pārāk nospriegotas, centies rast mierinājumu vientulībā, meditācijā, pirts procedūrās, sportiska rakstura aktivitātēs. Labāk nelieto alkoholu.

ZIVIS Nenogurdini sevi ar smagnējām, drūmām domām. Labāk dodies kopā ar mīļoto cilvēku uz kādu jestru izklaides pasākumu, jo ar tā palīdzību varēsi mierīgi izsisties laukā no apātiskā noskaņojuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu