Londonā Ziemassvētku vakarā ģimenes acu priekšā nošauts jauns vīrietis

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook

Londonā Ziemassvētku vakarā kāds nenoskaidrots uzbrucējs nošāvis Zviedrijas pilsoni Flamuru Bekiri, kad viņš ar ģimeni atgriezās mājās pēc svētku svinēšanas. 

Uzbrukums notika Londonas dienvidrietumos ap plkst.21.00.

Kaimiņi stāsta, ka dzirdējuši vairākus šāvienus, kam sekojuši izmisīgi sievietes saucieni pēc palīdzības.

36 gadus vecais vīrietis, kuram ir sieva un mazs bērns, tika atzīts par mirušu, kad notikuma vietā ieradās mediķi.

Vietējie mediji ziņo, ka Flamurs Bekiri esot realitātes šova "Real Housewives Of Cheshire" bijušās dalībnieces Mises Bekiri brālis.

Kaimiņiene Vitorija Amati stāsta, ka esot dzirdējusi "astoņus līdz desmit" šāvienus. "Tad es dzirdēju sievas kliedzienus. Izgāju ārā un sapratu, ka tas ir mans kaimiņš," viņa teica. "Viņš gulēja sava mājokļa durvju priekšā asins peļķē. Viņš joprojām bija dzīvs. Mēs ļoti cerējām, ka viņš izdzīvos. Jūs nevarat iedomāties, cik izmisusi izklausījās viņa sieva."

Likumsargiem nav zināms uzbrukuma motīvs. "Mūsu izmeklēšana ir ļoti agrīnā stadijā. Mēs joprojām cenšamies noskaidrot, kāds bija motīvs tam, lai vīrietis zaudētu dzīvību tik briesmīgā veidā, Ziemassvētku vakarā un savas ģimenes priekšā," uzsver policijas pārstāvis.

Uzbrucējs aizbēga no notikuma vietas un joprojām nav atrasts. Taču apkaimes iedzīvotājiem neesot pamata satraukumam, norādīja policija.

Londonā 2019.gadā reģistrētas 135 slepkavības. Tas ir augstākais rādītājs kopš 2008.gada.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu