Jaungada pirmajā dienā ugunsgrēkos cietuši trīs cilvēki

Papildināts
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Una Kupruka / LETA

Jaunā gada pirmajā dienā kādas daudzdzīvokļu mājas ugunsgrēkā Jūrmalā cietuši trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukumu uz daudzdzīvokļu namu Jūrmalā ugunsdzēsēji saņēma 1.janvārī plkst.21.24. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka piestāvu dzīvojamajā mājā deg dzīvoklis 45 kvadrātmetru platībā platībā un kāpņu telpa piecu kvadrātmetru platībā.

No degošā dzīvokļa tika izglābts viens cilvēks, bet no blakus dzīvokļiem - vēl divi. Visi trīs izglābtie ugunsgrēkā bija cietuši un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst.23.42 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Jaungada rītā ugunsdzēsēji likvidēja arī kādu paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku Ķeguma novada Rembates pagastā, kur ar atklātu liesmu dega divstāvu dzīvojamā māja 150 kvadrātmetru platībā. Jau pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējies viens cilvēks. Plkst.13.34 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Kā ziņots šorīt kādas dārza mājiņas ugunsgrēkā Stopiņu novadā gājis bojā cilvēks.

Jaungada pirmajā diennaktī, laikā no 1.janvāra plkst.6.30 līdz 2.janvāra plkst.6.30, VUGD darbinieki veikuši arī 16 glābšanas darbus, bet trīs izsaukumi bijuši maldinoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu