Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Pēc lielajām aktivitātēm būs pienācis īstais brīdis atvilkt elpu. Ieteicama mierīga atpūta ģimenes lokā. Iespējams, ar mīļoto cilvēku apspriedīsiet nākotnes plānus saistībā ar sava mājokļa labiekārtošanu.

VĒRSIS Sakāpinātās emocijas, kas būs radušās darba problēmu iespaidā, var kļūt par cēloni konfliktiem ar ģimenes locekļiem. Mēģini jebkā atslēgties no profesionālām problēmām.

DVĪŅI Tevi šodien gaida raibi notikumi, jaunas satikšanās. Ja rodas kāds pēkšņs izklaides piedāvājums, noteikti piekrīti tam. Neliela alkohola deva ļaus uzlabot jau tā pacilāto noskaņojumu.

VĒZIS Vēlams nesēdēt kā piekaltam pie dīvāna, bet gan nodoties aktīvākai atpūtai. Svarīgi, lai izvēlētais relaksācijas veids sagādātu tev patiesu baudu. Vakars solās paiet romantiskās noskaņās.

LAUVA Šodien var būt konflikti ar vecāka gada gājuma cilvēkiem. Viņi uz notikumiem raudzīsies no pavisam cita skatpunkta. Taču ne vienmēr taisnība ir cilvēkiem ar lielāku dzīves pieredzi.

JAUNAVA Neuzmeties par bargu soģi saviem bērniem, ja tie nogāzuši kārtējos podus. Labāk ļauj viņiem pašiem apzināties savu vainu un meklēt izlīguma variantus. Nepiemirsti par sportiskām aktivitātēm.

SVARI Beidzot pienācis īstais laiks pievērsties personīgajām interesēm, savām iegribām. Iespējams, vēlēsies izbaudīt mākslas pasaules labumus, proti, klausoties labu mūziku, apmeklējot kādu gleznu vai foto izstādi.

SKORPIONS Izpildi savus solījumus, veltot pietiekami daudz laika atvasītēm. Atlikušo dienas daļu velti saimnieciskiem mājas darbiem. Ik pa brīdim vari pieķert sevi aizdomājamies par filozofiskajām vērtībām.

STRĒLNIEKS Atliec dienas plānus un bez liekas apdomāšanās, sniedz palīdzību cilvēkiem, kuriem tā ir patiesi nepieciešama. Rezultātā tas tev sniegs lielāku gandarījumu nekā ierastās izklaides.

MEŽĀZIS Būsi īsts mājas gariņš. Rūpēsies par ģimenes locekļu labsajūtu un komfortu. Dots devējam atdosies ar dubultu uzviju! Saskarsmē ar mīļoto cilvēku būs jūtams dvēseles siltums, pieķeršanās.

ŪDENSVĪRS Otrai pusītei tava noslēpumainība var radīt nepamatotas aizdomas, pat greizsirdību. Izrunājieties, ļauj vaļu apspiestajām emocijām. Šajā gadījumā ieguvēji viennozīmīgi būsiet abi!

ZIVIS Nevarēsi īsti izšķirties, kā pavadīt brīvo laiku, jo pavērsies dažādas diametrāli pretējas izklaides iespējas. Zvaigznes šajā sakarā iesaka paļauties uz intuīciju. Vakarpusē atturies sēsties pie auto stūres.

SVĒTDIENA

AUNS Joprojām būsi rosīgs. Iespējams, darbosies pa māju, tīrīsi, berzīsi. Īsāk sakot, vēlēsies redzēt savu mitekli spožu un mirdzošu. Tavi centieni no mājinieku puses tiks pienācīgi novērtēti!

VĒRSIS Beidzot sāks realizēties tavas jaunās ieceres, kas nākotnē var nest labus augļus. Attiecībās ar mīļoto tev var pietrūkt pacietības, lai izprastu partnera slēptākās vēlmes, patieso noskaņojumu.

DVĪŅI Nelidinies iedomu mākoņos, centies būt reālistiskāk noskaņots. Ņem vērā, ka ne vienmēr visas idejas var tikt īstenotas dzīvē. Laba diena, lai apciemotu sasirgušo darba kolēģi, izrādītu rūpes par viņu.

VĒZIS Šodien vari turpināt atpūsties, izbaudot brīvdienas privilēģijas. Varbūt sagādā nelielu pārsteigumu mīļotajam, pasniedzot gultā tasi aromātiskas kafijas. Atturies no tālākiem braucieniem.

LAUVA Pamodīsies atpūties. Tavs možais garastāvoklis būs par piemēru visiem mājiniekiem. Centies pēc iespējas ilgāk saglabāt pozitīvo lādiņu. Ja vēlies, droši vari sarīkot nelielas mājas viesības.

JAUNAVA Tavs ķermenis būs noilgojies pēc aktīvas peldes peldbaseinā. Dodoties mājup, pievērs lielāku uzmanību personīgo mantu drošībai, jo garnadži nesnauž. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

SVARI Nodosies patīkamam laiskumam. Mājas sīkos darbus uztici jaunajai paaudzei. Vakarā daži Svaru zīmes pārstāvji var sagaidīt negaidītus ciemiņus. Pacienā viesus ar savu firmas ēdienu.

SKORPIONS Skorpiona zīmes sievietes gribēs padižoties ar savu jauno garderobi. Savukārt vīriešu kārtas pārstāvji vēlēsies izcelties ar intelektuālajām dotībām un drosmi. Galvenais nekrist galējību grāvī!

STRĒLNIEKS Vari kļūt pārlieku piekasīgs attieksmē pret laulāto. Atceries, ka mums katram sava uts kažokā, tādēļ pieņem cilvēku tādu, kāds viņš ir. Šodien vēlams atturēties no lielveikalu apmeklējuma.

MEŽĀZIS Mežāži, kas ir vecvecāku godā, šodien var sagaidīt mazbērnu apciemojumu, kas sagādās patīkamas čalas un jautrību ikdienas dzīvē. Saskarsmē ar laulāto sapratīsies burtiski no pusvārda.

ŪDENSVĪRS Tavs garastāvoklis manāmi uzlabosies. Ikkatram mākonim spēsi saskatīt savu zelta maliņu. Attiecībās ar ģimenes locekļiem būsi mīļš un gādīgs. Nav izslēgts, dzims jaunas biznesa idejas.

ZIVIS Varbūt tieši tevi gaida kāda romantiska tikšanās. Būsi noskaņots draiski un nebēdnīgi, kas padarīs tevi īpaši pievilcīgu pretējā dzimuma acīs. Šodien, pateicoties zvaigznēm, plūksi kārotos uzvaras laurus!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu