Pretstats pilij: Kanādas mājoklis, kurā dzīvo Megana un Harijs (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Jaunais gads britu karaļnamā sācies ar īstu skandālu - karalienes mazdēls, princis Harijs, ar sievu Meganu un kopīgo dēliņu šomēnes paziņojuši par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas. Pāris jau drīzumā plāno pārcelties uz greznu villu Kanādā.

Jauns gads daudziem ir jauns sākums. Arī britu karaliskajai ģimenei 2020. gads nesa jaunas vēsmas - 8. janvārī princis Harijs un Megana sociālajā tīklā "Instagram" paziņoja par atteikšanos no karaliskā statusa. Nu jaunā ģimene ir jaunas mājvietas meklējumos un jau šobrīd ir apmetusies Kanādā.

Pagājušās nedēļas ietvaros britu tabloīds "The Sun" vēstīja, ka bijušais karaļpāris ir noteicis īpašus parametrus savai sapņu mājai. Meganas un Harija mājai jāatrodas ezera vai okeāna tuvumā, un tās cena nedrīkst pārsniegt 40 miljonus ASV dolāru. Patlaban Harijs un Megana ir apmetušies pagaidu mājās Nortsēničā, Vankūveras dienvidos - pilsētiņā, kas pazīstama ar tās mieru un nelielo iedzīvotāju skaitu, proti, šeit dzīvo vien 12 000 cilvēku.  

 Kas attiecas uz Fogmoras kotedžu, kur līdz šim mitinājās karaliskais pāris, Bekingemas pils paziņojumā teikts, ka šī ēka turpinās kalpot kā karaliskās ģimenes ēka. Pērn vecās muižas renovācijās tika iztērēti 2,4 miljoni sterliņu mārciņu no nodokļu maksātāju naudām, taču Megana un Harijs pēc atteikšanās no troņa ir solījuši atdot iztērētos līdzekļus valstij. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu