"Es neko netirgoju!" Tirdzniecības centrā aiztur vīrieti iespējamā narkotiku reibumā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

11. februāra vakarā policijas patruļdienesta darbinieki saņēma izsaukumu uz tirdzniecības centru Stacijas laukumā, Rīgā, kur izcēlies kautiņš starp trim cilvēkiem.  Tur esošie apsardzes darbinieki izsauca policiju.

Ierodoties notikuma vietā policisti konstatēja, ka viena no iesaistītajām personām sāk bēgt, pēc kā apsardzes darbinieki un patruļpolicijas darbinieki vīrieti aizturēja.

Persona pretojās policistu likumīgajām prasībām (spēra, kliedza, sita), pēc kā likumsargiem nācās izmantot speciālos cīņas paņēmienus, proti, aizturētajam aizliekot viņa rokas aiz muguras un uzliekot – speclīdzekļus – roku dzelžus. Policisti rīkojās profesionāli, atbilstoši situācijai.

Vīrietis tika aizturēts un aizvests uz policijas transportlīdzekli, pēc kā nogādāts Rīgas Latgales policijas iecirknī, kur tika skaidroti notikušā apstākļi, kā arī vīrieša personība.

Aizturētais savu vainu atzina. Par cik no vīrieša nebija jūtama alkohola smaka, taču viņš ļoti neskaidri runāja, žestikulēja un viņa acu zīlītes nereaģēja uz gaismu, likumsargi pieņēma lēmumu nogādāt viņu uz ekspertīzi narkotiku pārbaudei.

Pret vīrieti uzsākta administratīvā lietvedība pēc LAPK 46.panta.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu