Iereibusi sieviete ar iespaidīgu lēcienu pieveic rotācijas apli (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vairāk nekā iespaidīgu avāriju ar "sāpīgiem" materiālajiem zaudējumiem naktī uz 13.februāri izraisījusi kāda sieviete Longbīčā, Losandželosas dienvidos.

Novērošanas kameru videomateriālos, kas tīmeklī apceļojuši vai visu pasauli, redzams, ka kāds automobilis pamatīgā ātrumā pietuvojas krustojuma, kurā ierīkota drošības saliņa. Tātad būtībā krustojumam ar apļveida kustību. 

Ja saliņas nebūtu, sieviete ar savu auto tādā pašā ātrumā būtu "aizlidojusi" tālāk. Vismaz līdz nākamajam krustojumam. Tomēr saliņas dēļ viņas pārgalvīgais brauciens turpat netālu tonakt arī beidzās pēc asa sižeta filmas cienīga lidojuma. Burtiskā nozīmē.

Proti, video redzams, kā automobilis uztriecas prāva izmēra akmens bluķim, kas uz saliņas, acīmredzot, pildīja dekoratīva elementa funkciju. Šajā gadījumā tas gan nostrādāja kā katapulta, uzsviežot mašīnu gaisā, bet pats akmens no spēcīgā trieciena tika pamests uz priekšu, kur taranēja ielas malā novietotu auto.

Vārdā nenosauktās sievietes spēkrats tikmēr veica krietni vien tālāku lidojumu un pēc piezemēšanās taranēja citu auto. Lai gan pēc incidenta no gultas tika izrauti vairāki tuvējo māju iedzīvotāji un naksnīgās Longbīčas iela izskatījās kā pēc kara, bet auto visticamāk nonāks zem preses, 27 gadus vecā sieviete no auto izkāpusi pašas spēkiem, turklāt bez vērā ņemamām traumām.    

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu