Monako ielās nodeg daudzu benzīngalvu sapnis - Ferrari F40 (4)

Aculiecinieks darīja, ko varēja
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lai gan Ferrari F40 astoņdesmitajos gados bija iecerēts kā brutāls auto mežonīga ātruma attīstīšanai, liktenīga kādam šā modeļa eksemplāram kļuva lēna braukšana pa Monako ielām.

Iepriekš rakstījām, ka viens no ļaunākajiem katra auto īpašnieka murgiem ir došanās no rīta pie savas mašīnas, kur jākonstatē, ka tai nozagti visi riteņi un nekādas braukšanas nebūs. Nav šaubu, ka šāda situācija, kādā nonācis ne viens vien autobraucējs, ir nepatīkama un cilvēkos pat spēj raisīt līdzjūtību.

Tiesa, vēl izteiktākas bezspēcības un žēluma sajūtas rodas, kad nebūtībā aiziet ne tikai mašīnas riteņi, bet arī pats auto. It sevišķi, ja auto nav tāds, ko var iegādāties uz katra stūra, samaksājot padsmit tūkstošus eiro. 

Domājams, tieši bezspēcība un nolemtība pārņēma kāda Ferrari F40 vadītāju, kad viņa auto pēkšņi sāka kūpēt un to, sākot ar motortelpu, pakāpeniski pārņēma liesmas. Domājams, ka sava veida izmisums bija pārņēmis arī kādu tuvējās ēkas iedzīvotāju, kurš, spītējot bieziem, indīgiem dūmiem, kas melnos mutuļos vēlās augšup, tomēr centās automašīnu glābt, lai gan viņa rīcībā bija vien puķu laistīšanai domāta šļūtene.

Starp citu, ja ielūkojas populārajā auto tirdzniecības sludinājumu vietnē Mobile.de, kļūst skaidrs, ka par personīgo F40 var pat nesapņot, ja nav lieks vismaz viens miljons eiro.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu