No marta izmaiņas vairākos Rīga-Jūrmala autobusu kursēšanas laikos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļa zīme - ''Autobusa un trolejbusa pietura''. Ilustratīvs attēls.
Ceļa zīme - ''Autobusa un trolejbusa pietura''. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Atsaucoties iedzīvotāju lūgumam, no 2.marta būs izmaiņas maršrutā Nr.7020 Rīga-Jaunķemeri, Nr.7018 Rīga-Spuņupe-Jaunķemeri un Nr.7393 Bulduri-Spuņupe-Sloka-Kalniņi, informēja Autotransporta direkcijā. 

Izmaiņu dēļ iedzīvotāji nedēļas nogalēs varēs nokļūt tuvajā Jūrmalā un pēc tam arī atpakaļ mājās, kā arī pārējā laikā tiks palielināta sabiedriskā transporta pakalpojumu pieejamība.

Maršrutā Rīga-Jaunķemeri tiks atklāts jauns reiss - autobuss no Rīgas starptautiskās autoostas nedēļas nogalēs izbrauks plkst.21.10. Reiss, kas Rīgas starptautiskajā autoostā katru dienu tika uzsākts plkst.11.15, turpmāk tiks izpildīts tikai nedēļas nogalēs. Tāpat netiks nodrošināts reiss, kas pieturā "Jaunķemeri" tiek uzsākts plkst.11.05 un Rīgas starptautiskajā autoostā - plkst.15.15.

Ņemot vērā, ka maršrutā Rīga-Jaunķemeri tiks slēgti vairāki reisi, jauni reisi tiks atklāti maršrutā Rīga-Spuņupe-Jaunķemeri, lai saglabātu iedzīvotājiem mobilitātes iespējas. Turpmāk autobuss no Rīgas starptautiskās autoostas darbadienās izbrauks plkst.11.15 un nedēļas nogalēs - plkst.15.15, savukārt no pieturas "Jaunķemeri" - katru dienu plkst.11.05. Reiss, kas Rīgas starptautiskajā autoostā tiek uzsākts plkst.21.10, turpmāk tiks izpildīts darbadienās, nevis kā līdz šim - arī nedēļas nogalēs. Papildus tam visi maršruta autobusi apstāsies pieturā "Lielupe". 

Maršruta Bulduri-Spuņupe-Sloka-Kalniņi autobuss, kas no pieturas Bulduri izbrauc plkst.7.10, turpmāk brauks līdz pieturai "Kauguri 2", kā rezultātā reiss plkst.8.05 turpmāk tiks uzsākts pieturā "Kauguri 2", nevis kā līdz šim - pieturā "Kalniņi". Savukārt autobuss no pieturas "Bulduri" turpmāk izbrauks plkst.17.20 un kursēs līdz pieturai "Kauguri 2", nevis kā līdz šim, kad tas izbrauca plkst.17.05 un brauca līdz pieturai "Kalniņi". 

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu