Mājas vērtībā: Kā izskatās Rīgas dārgākie dzīvokļi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Vienam - plaša privātmāja zaļā Pierīgā, otram - šiks dzīvoklis pašā Rīgas centrā. Vēlmes un vajadzības mēdz būt ļoti dažādas, un tieši tur slēpjas tik dažādo mājokļu un to saimnieku šarms. 

Foto: city24.lv

Miesnieku iela 13

1 089 900 EUR

"Vilhelma Nami" Miesnieku ielā, Vecrīgā ir valsts nozīmes kultūras pieminekļu ansambļa daļa. 17./18. gadsimtā tās celtas kā spīķeri, bet pēc mūsdienīgas rekonstrukcijas "Vilhelma Namos" atkal iemājo dzīvība absolūti unikālu mājokļu veidolā.

Rekonstrukcijas rezultātā trīs Miesnieku ielas nami apvienoti vienā ēku kompleksā un tiem izveidots vienots divu līmeņu iekšpagalms, kas  savienots ar blakus esošās Sv. Pestītāja anglikāņu baznīcas piegulošo teritoriju. 

Dzīvokļa dzīvojamo telpu grīdu segumam izmantots balināts ozolkoks, bet apdarē - tīks un akmens. Sienas apmestas ar kaļķa apmetumu, vietām atstājot atsegtu ķieģeļu mūri. Iekštelpu apdarē un mēbelēs lietotas tikai dabīgas šķiedras - lins, zīds, samts. Mēbeles izvēlētas no tādiem Itāļu zīmoliem kā Driade, Gervasoni, Cassina, Boffi un citiem. Ekskluzīvajos dizaineru gaismas ķermeņos izmantotas LED tehnoloģijas spuldzes. 

Foto: city24.lv

Krišjāņa Valdemāra iela 41

920 000 EUR

Dizaina apartamenti atrodas pilsētas centrā, Valdemāra un Melngaiļa ielas rajonā. Īpašums var lepoties ar divām 200 m2 lielām terasēm, kā arī tas ir vienīgais dzīvoklis ēkā, kam ir izeja uz jumta terasi.

Griestu augstums, kas sasniedz 3 metrus, panorāmas logiem ļauj pildīt savu funkciju visefektīvākajā nozīmē. Dzīvoklis ir aprīkots ar ekskluzīvām mēbelēm un interjera priekšmetiem. Kā dizaina elements interjerā atstāts atsegts betons. Papildu ērtības dzīvoklim ir slēgts mājas pagalms, diennakts uzraugs, vieta pazemes stāvvietā un vēl citas ekstras. 

Foto: city24.lv

Kalpaka bulvāris 9

995 000 EUR

Saule, skats, terase, privātums…un tas viss pastaigas attālumā no Vecrīgas - tā var raksturot šo iespaidīgo penthausu. Nenoliedzami, tieši atrašanās vieta - pats pilsētas centrs - ir viens no lielākajiem mājokļa plusiem.  

Dzīvoklim ir dienvidrietumu saules apspīdēta, plaša terase ar burvīgu skatu, un kas svarīgi - pilnībā apslēpta svešiem skatieniem. Dzīvokļos dominē pasaules vadošo zīmolu (Bulthaup, Poltrona Frau, Armani Casa, Flos, Flaminia u.c.) klātbūtne, gaiša ozola parkets, spoguļi, dabīgā akmens faktūras flīzes - pelēcīgos un vara toņos, atsevišķas sienas ar izceltu krāsojumu vai ģeometrisku dekoru. Tāpat interjeru papildina aktuāla stila lampas un aksesuāri. 

Foto: city24.lv

Grēcinieku iela

2 500 000 EUR

400 m2 plašais, divstāvīgais dzīvoklis atrodas vēsturiskā civilgubernatoru namā. Ēka ir pilnībā renovēta, saglabājot vēsturiskās liecības un ievērojot valsts nozīmes kultūras pieminekļa statusa prasības.

Dzīvoklis ir ar augstvērtīgu apdari un pilnībā gatavs dzīvošanai. Otrajā stāvā ierīkota spa zona - ar paronāmas skatu uz Vecrīgu un Daugavu, masāžas/ relaksācijas telpa, kamīns lieliskam noskaņojumam, sauna, atsevišķs sanmezgls.

Plašā plānojuma virtuve aprīkota ar profesionālu tehniku, iebūvētu vīna skapi, kafijas aparātu, cepeškrāsni, trīs dažādiem griliem un profesionālu tvaika nosūkšanas sistēmu. Dzīvojamās zonas pilnībā aprīkotas ar kvalitatīviem zīmoliem, elitāro BANG & OLUFSEN audio sistēmu, kinozāli, kabinetu. 

Foto: city24.lv

Elizabetes iela 18

606 000,47 EUR

Dzīvoklis atrodas "Elizabetes Rezidencē" - vienā no spilgtākajām Rīgas arhitektūras mantojuma pērlēm (arhitekts Jānis Fridrihs Baumanis), kas celta 19. gadsimta beigās. Nama vēsturiskajā veidolā renovēta 2017. gadā. Nams atrodas Rīgas klusajā centrā, ko ieskauj UNESCO mantojumā iekļautās Jūgendstila arhitektūras pērles.  

Visi nama dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, pēc speciāli izstrādāta dizaineru projekta, lielākajā daļā apartamentu ierīkots kamīns. Mājokļu apdarē izmantoti pasaulē atzīti zīmoli: Jung, Falper, Zucchetti, Teuco, Bisazza, Lema, Molteni&C, Moooi, Ligne Rosset, Arclinea.

Mājas iemītniekiem iespējams izmantot gudrās mājas konceptu, sauktu arī par mājas automatizāciju, smart house jeb intelligent building system, kas ļauj savā starpā savienot dažādas mājā esošās ierīces, kontrolēt un attālināti vadīt apkuri, apgaismojumu, žalūzijas, drošības sistēmas, ventilāciju, kā arī audio un video ierīces. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu