Pārdošanā nonācis unikāls dzīvoklis Teikā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Tie, kam ikdienas gaitas ved caur Teiku un Brīvības gatvi, noteikti būs pamanījuši kluba tipa mājas projektu Caunes ielā, kā jumtu rotā neparastie jumta elementi. Tur šobrīd pārdošanā nonācis kāds ļoti iespaidīgs dzīvoklis. 

Dzīvoklis atrodas kluba tipa dzīvojamajā ēkā, kurā izvietoti tikai seši dzīvokļi. Ekskluzīvajā ēkā pieejama arī koplietošanas pirts, baseins un sporta zāle, kā arī slēgtā pagalmā ar augstu ķieģeļu sētu pieejama 50 m² liela atpūtas terase ar visu nepieciešamo aprīkojumu. 

Foto: city24.lv

Divu līmeņu dzīvoklim, kuru šobrīd iespējams iegādāties par 205 000 EUR, ir ļoti plašs, nestandarta plānojums. Mājoklī ir piecas dzīvojamās istabas - četras no tām ir izolētas, kas nozīmē, ka tās var izmantot arī kā guļamistabas. Tāpat ir arī trīs vannas istabas, kas šādā mājoklī dod iespēju komfortabli sadzīvot arī lielākam cilvēku skaitam, vienam otru pat netraucējot. 

Mājas teritorija ir slēgta ar mūra sētu un to uzrauga videonovērošanas kameras. Arī auto stāvvieta ir slēgtā telpā, lai pasargātu auto no svešiem skatiem un nokrišņiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu