Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Noteicošo lomu panākumos spēlēs saskanīgas attiecības ar kolēģiem. Daudz kas būs atkarīgs no spējas paredzēt notikumu gaitu. Daži Auni pēcpusdienā var sajusties nomākti, neapmierināti.

VĒRSIS Tavu tieksmi pamācīt vai pakritizēt spēs izturēt ne katrs. Nebūs nekāds brīnums, ja kolēģi izteiks tev piezīmes un netiešus mājienus par kaitinošo uzvedību. Šobrīd sekmēsies darbs vienatnē.

DVĪŅI Būsi mērķtiecīgs, neatlaidīgs, spēsi teicami strādāt komandā. Līgumu slēgšanai vairāk piemērota dienas pirmā puse. Sievietes var apmeklēt skaistumkopšanas salonu, pieteikties aerobikas nodarbībām.

VĒZIS Būsi samērā noslēgts, tu nevēlēsies dalīties savos pārdzīvojumos. Psiholoģiska rakstura problēmas diemžēl var būt par cēloni dažādām neveiksmēm darbā, nesaskaņām ar līdzcilvēkiem.

LAUVA Dzims daudz interesantu ideju, taču materiālu apstākļu dēļ var būt problēmas ar ieceru realizāciju. Nelabvēlīga diena lietišķa rakstura aktivitātēm. Atvasītes var izstrādāt kārtējos nedarbus.

JAUNAVA Diena var sākties ar nepatīkamu pārsteigumu. Darba lietās ieturi lietišķāku un nopietnāku nostāju. Nav vēlams paļauties uz modernajiem sakaru līdzekļiem, jo tie var pievilt.

SVARI Radošajiem Svaru zīmes pārstāvjiem būs lieliskas iespējas izpaust savus mākslinieciskos talantus. Var necerēti paveikties sponsoru piesaistē. Vakarpusē mīļotais cilvēks būs noskaņots ļoti romantiski.

SKORPIONS Pārlieku izteiktā vēlme izdarīt visu nevainojami var būt par cēloni pamatīgam nervu saspringumam. Noteikti centies samierināties ar domu, ka nekas nav perfekts, nekas nav ideāls.

STRĒLNIEKS Nekļūsti egoistisks, nesaudzīgs pret līdzcilvēkiem. Vairāk domājot par citiem, tu noteikti gūsi lielāku labumu arī sev! Naudas lietas ieteicams kārtot dienas otrajā pusē. Vakaru velti mīļotajam.

MEŽĀZIS Reālistiski noskaņotajam Mežāzim būs grūti pieņemt līdzcilvēku utopisko attieksmi pret dzīvi. Vispiemērotākais šobrīd būtu individuāls darbs. Vakarā nomierini nervus, palasi kādu romānu.

ŪDENSVĪRS Daži Ūdensvīri skries vai ar pieri sienā un neparko nevēlēsies uzklausīt pieredzes bagātāku cilvēku viedokli. Šodien labāk nepārvietoties ar personīgo auto, jo to var piemeklēt pēkšņas ķibeles.

ZIVIS Šodien priekšniecībai būs grūti izdabāt. Tomēr tu būsi neatlaidīgs un prasmīgs vārdu izvēlē, kas galu galā novedīs pie vēlamā iznākuma. Attiecībās ar laulāto būsi ļoti gādīgs, romantisks.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu