Kaukulis: es lieliski gatavoju ēst, ar prieku mazgāju traukus un 3 reizes nedēļā tīru grīdas (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Televīzija sievietēm STV Pirmā! un Egoiste.lv aicināja ikvienu no jums piedalīties vislieliskāko vīriešu topa veidošanā. Trešajā vietā "Lielisko Vīriešu topā" (1333 balsis) ierindojās dumpinieks - mūziķis Juris Kaukulis. Lūk, kāpēc tieši viņš izrādās tik lielisks!

STV Pirmā! raidījumā "Starp mums runājot" mūziķim tiek jautāts: kad Juri, tu esi lielisks?

"Es esmu Lielisks, kad es esmu izgulējies. Tad manī nav nekādas spītības. Es esmu lielisks, jo manī ir "tikai es pats" bez kaut kādām iedomātām īpašībām, bez iedomātām lietām. tas ir feini. Bet vispār man ir grūti atbildēt uz šo jautājumu, jo man liekas, ka es visu laiku esmu lielisks. Es taisu lieliski ēst, es mazgāju ar prieku traukus, es trīs reizes nedēļā izmazgāju istabu. Jā, jo es atklāju,ka tā var iztīrīt savu piebāzto galviņu!"

Jurim, tiek jautāts arī par viņa lomu ģimenē

"Sieva vienmēr ir galvenā. Viņa ir vienmēr direktors. Tā tas Latvijā ir - sievietes vienmēr ir galvenās. Un, es domāju, ka tas ir labi, jo sieviešu spriešanas spējas ir pilnīgi citādas. Mums ir jābeidz dalīt - vīriešos un sievietēs. Kad runāsim par cilvēkiem - beigsies sarunas par to, kurš dzimums pārāks utt. Cilvēks ir svarīgs. pēc tam mēs varam izdomāt, kurš kuram uzkundzējas..."

Tops tapis sadarbībā ar "GoLife Strong vitamīniem" no "Silvanols", lai mūsu vīrieši būtu vēl stiprāki un enerģiskāki!

Par pārējiem topa dalībniekiem uzzini te!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu