Azartspēļu vietas ārkārtējās situācijas laikā strādās ierobežotu darba laiku (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Pēc Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas norādēm visas azartspēļu vietas turpmāk strādās saīsinātu darba laiku un vienlaikus azartspēļu vietā drīkstēs atrasties ierobežots skaits cilvēku, aģentūru LETA informēja Latvijas Spēļu biznesa asociācijas komunikācijas konsultante Elīna Korba.

Ievērojot izsludināto ārkārtējo situāciju Latvijā un 2020.gada 14.martā ar Ministru kabineta rīkojumu noteiktos papildu ierobežojumus izklaides vietu darbībai, visām azartspēļu vietām no 14.marta ir noteikts darba laiks no plkst.6 līdz 23, vienlaikus uzņemot ne vairāk kā 50 klientu, informēja Korba.

Viņa piebilda, ka azartspēļu nozares uzņēmumi ir gatavi ievērot visus ierobežojumus, kas palīdzētu samazināt jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību. Pēc Korbas teiktā, papildus valsts noteiktajiem ierobežojumiem azartspēļu organizētāji ir ieviesuši papildu pasākumus - roku dezinficēšanas iespējas, virsmu un automātu dezinficēšanu pēc katra apmeklētāja.

Kā ziņots, Krīzes vadības padomes un valdības kopsēdē sestdien pieņemts lēmums valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas periodā, kas patlaban noteikts līdz 14.aprīlim, sporta, izklaides, kultūras un citām atpūtas vietām darbu beigt līdz plkst.23.

Neatkarīgi no apmeklētāju skaita ir arī aizliegti visi sabiedrībai publiski pieejami svētku, piemiņas, izklaides, kultūras, sporta, atpūtas pasākumi, kas tostarp notiek naktsklubos un diskotēkās, kā arī aizliegtas sapulces, gājieni, piketi un reliģiskās darbības veikšanas pulcējoties.

Tāpat valdība lēma ierobežot neorganizētu pulcēšanos kultūras, izklaides, atpūtas, sporta un reliģisko norišu vietās līdz vairāk nekā 50 cilvēkiem vienlaikus.

Papildus piektdien Rīgas pašvaldības pagaidu administrācija bija pieņēmusi lēmumu, ka ārkārtas situācijas laikā Rīgā aizliegti visi publiskie pasākumi ārpus telpām neatkarīgi no dalībnieku skaita, tajā skaitā nevarēs notikt arī sapulces, gājieni un piketi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu