Kalnciema kvartāls un Āgenskalna tirgus pasūtījumus pieņems attālināti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Tirgus Āgenskalnā
Tirgus Āgenskalnā Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Kalnciema kvartāls un Āgenskalna tirgus pircējiem sāk piedāvāt attālinātu pasūtījumu veikšanu, liecina SIA "Kalnciema kvartāls" informācija tīmekļa vietnē "Facebook".

Kā liecina publiskotā informācija, pirmos pasūtījumus piegādās šo sestdien no plkst.15 līdz plkst.17 Āgenskalna tirgus siltumnīcā, Nometņu ielā 64. Tirgus laukumā ir bezmaksas autostāvvieta, iebraukšana no Bāriņu ielas puses. Nākamās pasūtījumu izņemšanas plānotas 27. un 28. martā.

Samaksu par pasūtījumu nepieciešams veikt klātienē, līdz ar to pircēji aicināti iepriekš sagatavot precīzu skaidru naudu. "Uz vietas tiks ievērotas visas higiēnas prasības un tiks nodrošināti dezinfekcijas līdzekļi, īpaši lūdzam tos izmantot pirms un pēc apmaksas," sacīts paziņojumā.

Tāpat "Kalnciema kvartāla" pārstāvji aicina pircējus ņemt vērā, ka tirgū zemnieku produktu klāsts ir ierobežots, tāpēc tiks informēts, ja notiks izmaiņas. "Pastāv iespēja, ka zemnieku produktos būs nelielas izmaiņas sakarā ar sveramo produktu svaru, tādēļ var mainīties pasūtījuma kopsumma," norādīts ziņojumā.

Vienlaikus pircēji uz vietas aicināti ievērot drošību: regulāri mazgāt rokas vai lietot dezinfekcijas līdzekli, ievērot divu metru attālumu no apkārtējiem, klepot saliektā elkonī vai izmantot vienreiz lietojamās salvetes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu