"Stockmann" rīkotās "Trakās dienas" šopavasar notiks tikai internetā (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste / LETA

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatīšanos, universālveikala "Stockmann" rīkotās "Trakās dienas" šajā pavasarī norisināsies tikai internetā, aģentūru LETA informēja "Stockmann" komunikāciju un korporatīvās sociālās atbildības partnere Laima Šeniņa.

"Trakās dienas" norisināsies vietnē "Crazydays.com" no 25.marta līdz 5.aprīlim.

"Stockmann" direktore Dace Goldmane norādīja, ka "Trakās dienas" vienmēr ir bijusi populāra kampaņa, tāpēc šoreiz "Stockmann" maina iepirkšanās formātu - organizējot klientiem "Trako dienu" pirkumu veikšanu tikai internetā. "Tādējādi varam nodrošināt klientiem ērtu iepirkšanās pieredzi, neizejot no mājām, kas īpaši svarīgi ir šajā ārkārtējās situācijas laikā," viņa teica.

Goldmane arī norādīja; lai padarītu apstākļus drošākus gan darbiniekiem, gan klientiem, universālveikalā ir pastiprināti telpu tīrīšanas un dezinfekcijas pasākumi, kā arī tiek ievēroti visi norādījumi, ko izvirza atbildīgās institūcijas.

""Stockmann" universālveikals ir atvērts un turpina apkalpot klientus. Lai novērstu vīrusa izplatību, esam pārtraukuši atsevišķu pakalpojumu piedāvāšanu, piemēram, grima un stilista pakalpojumus. Aicinām klientus ievērot noteikto divu metru distanci iepērkoties, izmantot veikalā pieejamos dezinfekcijas līdzekļus, kā arī izmantot maksājumu kartes, nevis skaidru naudu," atzīmēja Goldmane.

"Stockmann" turpinās sekot situācijas attīstībai un pielāgos savas darbības atbildīgo veselības uzraudzības institūciju un valdības prasībām.

LETA jau ziņoja, ka "Stockmann" apgrozījums 2018.gadā saruka par 13,9% salīdzinājumā ar gadu iepriekš un bija 41,883 miljoni eiro, taču kompānijas peļņa pieauga par 7,6%, sasniedzot 1,266 miljonus eiro. Kompānijas 2019.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

Kompānija "Stockmann" reģistrēta 1998.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2,775 miljoni eiro. "Stockmann" pilnībā pieder Somijā reģistrētajai "Stockmann".

Universālveikals "Stockmann" Latvijā strādā kopš 2003.gada. Somijas koncerns "Stockmann Group" darbojas kopš 1862.gada.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu