airBaltic veiks lidojumus no Londonas, Frankfurtes un Amsterdamas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šodien izpildīs vairākus īpašos reisus no Londonas, Frankfurtes un Amsterdamas, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā. 

Lidmašīnas no Rīgas uz Londonu šodien izlidos plkst.9, bet reiss no Londonas izlidos plkst.11.55 pēc vietējā laika un Rīgā ieradīsies plkst.16.40. 

Savukārt plkst.11 no Rīgas izlidos reiss uz Amsterdamu, kas no Amsterdamas izlidos plkst.14.25 pēc vietējā laika un Rīgā ieradīsies plkst.17.40. 

Uz Vācijas pilsētu Frankfurti lidmašīna no Rīgas izlidos plkst.13.50, bet reiss no Frankfurtes uz Rīgu izlidos plkst.16.15 pēc vietējā laika un Rīgā ieradīsies plkst.19.30. 

"airBaltic" aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas "Rīga" E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

Vienlaikus šodien Liepājas ostā ar satiksmes ministra atļauju ienāks prāmis "Stenaline" no Trāvemindes Vācijā, kurš arī repatriēs Latvijas valstspiederīgos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu