"airBaltic" nodrošinās papildu reisus no Londonas un Frankfurtes (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lidosta "Rīga"
Lidosta "Rīga" Foto: Paula Čurkste/LETA

Pēc Latvijas Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Latvijas Satiksmes ministrijas atļauju Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" izpildīs papildu īpašos reisus no Londonas Apvienotajā Karalistē un Frankfurtes Vācijā uz Rīgu, informēja lidsabiedrībā. 

Ar katru no šiem reisiem būs iespējams atceļot līdz 140 pasažieriem.

Lidsabiedrība 27.martā veiks divus lidojumus maršrutā Rīga-Londona, kas no Rīgas lidostas izlidos plkst.8 un 9. Savukārt divi reisi Londona-Rīga izlidos plkst.10.25 un 11.55. Visos šajos reisos biļetes cena, ieskaitot vienu reģistrētu bagāžu, kā arī vienu rokas bagāžas vienību, ir 205 eiro.

Savukārt 27.martā un 30.martā paredzēti lidojumi Rīga-Frankfurte un Frankfurte-Rīga. Reiss Rīga-Frankfurte 27.martā izlidos plkst.15.50, bet 30.martā - plkst.13.20. Reiss Frankfurte-Rīga gan 27.martā, gan 30.martā izlidos plkst.16.15. Visos šajos reisos biļetes cena, ieskaitot vienu reģistrētu bagāžu, kā arī vienu rokas bagāžas vienību, ir 190 eiro.

Latvijas, Igaunijas un Lietuvas pilsoņi, kā arī šo valstu pastāvīgie iedzīvotāji, kuri vēlas atgriezties, tiek aicināti rezervēt biļetes šiem lidojumiem, zvanot uz "airBaltic" zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +37167207771. Veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju.

"airBaltic" atgādināja, ka vēloties ceļot no Rīgas, pasažierim jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī. Pirms sazināties ar "airBaltic" lidsabiedrība lūdz konsultēties ar atbildīgajām iestādēm par personas tiesībām ceļot.

"airBaltic" aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas "Rīga" E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu