"Bite Latvija" iesniegusi sūdzību Finanšu ministrijas iepirkumā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto / LETA

Mobilo sakaru operators "Bite Latvija" iesniedzis sūdzību Finanšu ministrijas iepirkumā par mobilo sakaru pakalpojumu nodrošināšanu ministrijai un tās padotībā esošajām iestādēm, kā arī Fiskālās disciplīnas padomei, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Pagaidām Iepirkumu uzraudzības birojs sūdzības izskatīšanas termiņu nav noteicis.

Vienlaikus Finanšu ministrija veikusi grozījumus iepirkumā, pagarinot piedāvājumu iesniegšanas termiņu no 2.aprīļa līdz 23.aprīlim.

Publiskotā informācija liecina, ka mobilo sakaru pakalpojumu nodrošināšanai ministrija plāno atvēlēt apmēram 46 000 eiro bez pievienotā vērtību nodokļa (PVN). No tiem 30 000 eiro plānots novirzīt Finanšu ministrijai, 13 500 - Valsts kasei, bet 2500 eiro - Fiskālās disciplīnas padomei.

Mobilo sakaru pakalpojums Finanšu ministrijai un Fiskālās disciplīnas padomei jāsāk nodrošināt no 1.maija, bet Valsts kasei - no 1.jūnija. 

LETA jau ziņoja, ka "Bite Latvija" 2018.gadā strādāja ar 99,978 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,1% vairāk nekā 2017.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 18,2% un bija 14,964 miljoni eiro. Kompānijas 2019.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

"Bite Latvija" reģistrēta 2005.gada maijā, un tās pamatkapitāls ir 99,085 miljoni eiro. "Bite Latvija" 100% kapitāldaļas pieder "Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu