RIGA COMM 2020 - vieta, kur atrast digitālo risinājumu un savu tehnoloģiju partneri

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

15. un 16. oktobrī IT un biznesa nozares profesionāļi un interesenti tiksies “RIGA COMM 2020” Ķīpsalā, kur resursu, dokumentu, personāla vadības un drošības sistēmu izstrādātāji un piegādātāji, mākoņpakalpojumu, interneta un digitālā mārketinga pakalpojumu sniedzēji, web risinājumu un mobilo aplikāciju izstrādātāji, kā arī IKT produktu ražotāji prezentēs gan gatavus, gan individualizētus risinājumus dažādu nozaru uzņēmumiem, pašvaldības iestādēm un organizācijām.

“Šis gads daudzām organizācijām noteikti ir gads, kad digitālā transformācija no nākotnes vīzijas kļuva par kritisku tagadnes vajadzību, tāpēc jau devīto reizi dažādām organizācijām un biznesiem palīdzēsim atrast nepieciešamos digitālos risinājumus un izglītosim par uzņēmuma procesu automatizāciju, kā arī efektivitātes uzlabošanu,” norāda “RIGA COMM” projekta vadītājs Andris Breške.

Jaunākās inovācijas, ko piedāvās zinātniskie institūti, laboratorijas, hakatoni un izstrādātāju kopienas, varēs apskatīt “RIGA COMM 2020” Inovācijas stendā.

Tehnoloģijām bagāto izstādes sadaļu papildinās plaša konferenču programma. Divās dienās uz 4 skatuvēm, vismaz 6 pasākumos uzstāsies vairāk nekā 80 lektoru. Biznesa tehnoloģiju pasākumu “RIGA COMM” pēdējos gados apmeklē aptuveni 5000 dažāda līmeņa vadītāju un profesionāļu no Latvijas un pārējām Baltijas valstīm. Lai pasākumā apmeklētājiem un dalībniekiem būtu ērtāk satikties, komunicēt un veidot veiksmīgu sadarbību, būs pieejama speciāla lietotne un satikšanās zona.

Ikgadējā Lietu interneta konferencē 15. oktobrī varēs uzzināt par lietu interneta jaunākajiem risinājumiem un to izmantošanu biznesa procesos, kā arī valsts un pilsētvides pārvaldē. Konference notiks angļu valodā.

Finanšu tehnoloģijām ir liels potenciāls nodrošināt ātrākus un labākus finanšu pakalpojumus. Atklājiet progresīvas finanšu tehnoloģijas un rīkus uzņēmumiem un organizācijām FinTech konferencē 16. oktobrī. Tā notiks angļu valodā.

Vajadzība pēc viediem tehnoloģiju risinājumiem cilvēkresursu (HR) vadības jomā kļūst arvien būtiskāka, īpaši lieliem uzņēmumiem. 15. oktobrī konferencē “Smart HR“ uzziniet par viedajām HR tehnoloģijām. Konference tiek organizēta sadarbībā ar “Smart HR Latvija Team”, un tā notiks angļu valodā.

Arī šogad notiks Mašīnmācīšanās konference, kas tiek rīkota sadarbībā ar “Intelligent Machines Riga”. Konferences darba valoda – angļu.

Lai iedrošinātu vairāk sievietes pievienoties tehnoloģiju nozarei un pievērstu uzmanību tām sievietēm, kas guvušas panākumus šajā nozarē, jau otro gadu notiks konference “Women in Tech”. 16. oktobrī līderes iedvesmos ar saviem veiksmes stāstiem un aicinās sievietes iesaistīties biznesa veidošanā un tehnoloģiju radīšanā. Konference tiek rīkota sadarbībā ar kopienu “Riga TechGirls”. Darba valoda – angļu.

Abās “RIGA COMM” dienās uz digitālā mārketinga skatuves eksperti stāstīs par to, kā ikdienā, lietojot digitālās pārdošanas un mārketinga rīkus, ir iespējams palielināt e-komercijas uzņēmumu pelnītspēju un veiksmīgi eksportēt. Pasākumi notiks latviešu un angļu valodā.

Pirmo reizi influenceru mārketinga samits!

Paralēli tradicionālajam biznesa tehnoloģiju pasākumam “RIGA COMM 2020” 15. oktobrī izstāžu hallē Ķīpsalā notiks atsevišķs pasākums – influenceru mārketinga samits “Kas diktē spēles noteikumus?”. Tiek lēsts, ka šogad strauji augošajā influenceru mārketinga nozarē būs vismaz sešu miljardu dolāru apgrozījums visā pasaulē, un arī Latvijā uzņēmumi arvien aktīvāk izmanto šādu sadarbību. Lai jaunā nozare veiksmīgi attīstītos, zīmolu pārstāvji, satura veidotāji un ietekmētāji pirmo reizi tiksies profesionālā un izglītojošā pasākumā – influenceru mārketinga samitā. Samita apmeklētāji gan 15., gan 16. oktobrī varēs bez papildu maksas apmeklēt biznesa izstādi un konferences “RIGA COMM 2020”. Biļetes influenceru mārketinga samitam ir iespējams iegādāties internetā, kā arī varēs uz vietas pasākumā. Tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas.

Pasākumu rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar partneriem: “Intelligent Machines Riga”, “Riga TechGirls”, “SmartHR Latvija”, Latvijas Tirdzniecības rūpniecības kameru, “Mailigen”, Finanšu

nozares asociāciju, komunikācijas aģentūru “A.W.Olsen & Partners” un citiem.

Biļetes uz biznesa pasākumu “RIGA COMM 2020” ir iespējams iegādāties internetā, kā arī varēs uz vietas pasākumā. Tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas.

Pasākuma norises vieta un darbalaiks:

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā (Ķīpsalas iela 8, Rīga)

15. oktobrī 10.00–18.00

16. oktobrī 10.00–17.00

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu