TVNET iesaistās projektā "Atbildīgas, daudzveidīgas un kvalitatīvas žurnālistikas attīstība Latvijas nacionālajos un reģionālajos masu medijos, veicinot trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos Latvijā"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Portāls TVNET sadarbībā ar Rīgas Stradiņa universitāti (RSU) un Vidzemes Augstskolu uzsācis projektu "Atbildīgas, daudzveidīgas un kvalitatīvas žurnālistikas attīstība Latvijas nacionālajos un reģionālajos masu medijos, veicinot trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos Latvijā", kura ietvaros paredzētas dažādas publikācijas, diskusijas un videopublikācijas.

Projekta mērķis ir veicināt trešo valstu pilsoņu, kuri likumīgi uzturas Latvijā, iekļaušanos Latvijas sabiedrībā, iesaistot šajā procesā masu medijus. Veidot sabiedrības izpratni un veicināt konstruktīvu dialogu starp trešo valstu pilsoņiem un sabiedrību, sekmēt masu mediju sniegtās informācijas kvalitātes un satura pieejamības uzlabošanos par trešo valstu pilsoņu sociālās iekļaušanas jautājumiem.

Projekta ietvaros notiks mācības Rīgā, Daugavpilī, Liepājā un Valmierā un paredzētas diskusijas, ekspertu vizītes un mediju profesionāļu pieredzes apgūšana ārvalstīs.

Projektu īsteno RSU Komunikācijas fakultāte un Vidzemes Augstskola. Projektā piedalās laikraksts "Bauskas Dzīve", "Chayka.lv", laikraksts "Kurzemnieks" un "Kurzemes Vārds", Latgales reģionālā televīzija, laikraksts "Neatkarīgās Tukuma Ziņas", izdevniecība Žurnāls "Santa", interneta ziņu portāls TVNET, Vidusdaugavas Televīzija un Vidzemes Televīzija.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu