Lieldienu horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Kas tevi sagaida šodien?

AUNS Vienatnē cīnoties ar šā brīža grūtībām, iegūsi lielākas galvassāpes, nekā varētu domāt. Apvieno spēkus ar uzticamiem cilvēkiem, tad tālākā attīstība būs daudz veiksmīgāka, jūtamus panākumus nesošāka.

VĒRSIS Neiesaisties mājinieku strīdos, ļauj viņiem pašiem tikt galā ar konfliktsituāciju. Saskarsmē ar jaunāko paaudzi var veidoties krasi atšķirīgs viedoklis par naudu, tās vērtību un pareizu izlietojumu.

DVĪŅI Nedibini sakarus savtīgu apsvērumu dēļ, labāk balsties uz garīgu tuvību un kopīgām interesēm. Pavīdēs iespēja papildināt savu finanšu kapitālu, tomēr nesaceries par daudz, esi pacietīgāks!

VĒZIS Nav izslēgts, sajutīsi gandrīz aizritējušās nedēļas uzkrātā stresa sekas, kuras tā vien prasīs pievērsties sportiskām lietām, fiziski pastrādāt saimniecības darbos. Šodien nevajadzētu sēsties pie auto stūres.

LAUVA Būsi spēka, neizsmeļamas enerģijas pārpilns. Svarīgi atrast šīm īpašībām lietderīgu izmantojumu. Atturies no nepārdomātiem tēriņiem, nedzīvo pāri saviem līdzekļiem! Velti laiku saimniecības darbiem.

JAUNAVA Rīta pusē oma var būt nedaudz sadrūmusi, taču, līdzko būsi kādu laiku pavadījis kopā ar atvasītēm, smēlies no viņiem bezrūpību, dzīvesprieku, arī tavs garastāvoklis manāmi uzlabosies.

SVARI Būtiski atrast nodarbošanos, kura nesatrauc tevi, palīdz nomierināt nervus. Pašsajūta būs atkarīga no tā, vai spēsi atgūt emocionālo līdzsvaru, tikt vaļā no uzkrātajiem pārdzīvojumiem.

SKORPIONS Tavā rīcībā var nonākt interesanta, nedaudz pretrunīga informācija. Pirms liec lietā iegūtās ziņas, būtu labi kārtīgi pārbaudīt to avotu! Attiecībās ar otro pusīti būsi maigs un romantisks.

STRĒLNIEKS Ģimenē var valdīt nedaudz saspringta atmosfēra. Centies iztikt bez lielas skaidrošanās, jo tā noteikti nepalīdzēs. Ļauj, lai visi tuvinieki nomierinās, atvēsina prātu. Varbūt pagatavo ko gardu.

MEŽĀZIS Vēlēsies dienu pavadīt pēc iespējas lietderīgāk. Tas nozīmē, labprāt smelsies jaunas zināšanas, veltīsi laiku mājas uzkopšanai, nelieliem labiekārtošanas pasākumiem vai vienkārši strādāsi.

ŪDENSVĪRS Tavi jociņi, izteicieni tuviniekiem būs grūti izprotami. Vēlams atturēties no divdomībām, būt atklātākam un tiešākam. Šodien labāks kontakts solās veidoties ar gados jaunāko paaudzi.

ZIVIS Brīvais laiks dos iespēju noskatīties vairākas labas filmas, nobaudīt ko garšīgu, tādējādi palutinot ne tikai dvēseli, bet arī garšas kārpiņas. Kopdzīvei ar mīļoto tieksies piešķirt krāšņāku toni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu