Tuvākajā laikā atsāksies Rīgas ielu remonts (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīnas pie luksofora Krasta ielā
Automašīnas pie luksofora Krasta ielā Foto: LETA

Iestājoties labvēlīgākiem laika apstākļiem, Rīgas ielās atsāksies remontdarbi, informē Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Departamentā atzīmēja, ka jau tuvākajā laikā plānots uzsākt seguma atjaunošanu Sporta ielā un Krasta ielas veloceļam. 

Sporta ielā šobrīd notiek sagatavošanās, lai jau drīzumā uzsāktu būvniecību visā ielas garumā. Pēc seguma atjaunošanas brauktuvei un ietvei, iela tiks labiekārtota un ierīkota atbilstoša veloinfrastruktūra, nodrošinot divvirzienu velosipēdu satiksmi. Sporta un Grostonas ielu krustojumā brauktuve tiks paaugstināta un krustojums sašaurināts, tādējādi padarot to ērtāk šķērsojamu gājējiem un velobraucējiem.

Krasta ielā tiks veikta seguma atjaunošana apvienotajam gājēju un velosipēdu ceļam 2870 metru garumā no Salu tilta līdz Ogres ielai. Patlaban norit priekšdarbi, un jau tuvākajā laikā tiks uzstādītas ceļa zīmes, kas brīdina par remontdarbiem.

Gājējiem, velobraucējiem un velobraucējiem jārēķinās, ka remonta laikā var būt satiksmes apgrūtinājumi un ierobežojumi. 

Departaments aicina ar izpratni izturēties pret ieviestajiem ierobežojumiem un ievērot satiksmes organizācijas kārtību, kā arī jau laicīgi plānot ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem, un, ja tas iespējams, izvēlēties citu ikdienas maršrutu. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu