Skaistuļu asinis sajaucas. Fani paredz īpaši skaistu meitiņu (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/SIPA/Scanpix

Supermodele Džidžī Hadida ar savu draugu, mūziķi Zeinu Maliku ir sava pirmā bērniņa gaidībās. Lai gan par to baumoja jau sen, topošā māmiņa to beidzot apliecinājusi arī oficiāli "Tonight show with Jimmy Fallon" raidījumā, video zvanā. 

Lai gan šis ir tramīgs laiks visai pasaulei, topošos vecākus Covid - 19 draudi neuztraucot. Abi dūdojot kā mīlas balodīši un ar nepacietību gaidot bērniņu. 

Pāris sāka tikties jau 2016. gadā, tomēr attiecības neizturēja abu vēlmi taisīt karjeru. Par to abi saviem faniem pavēstīja Instagram kontā. Lai vai kā abi mīlas balodīši tomēr atkal sagāja kopā un šoreiz mīlestība tikusi svētīta ar gaidāmo bērniņu. 

Foto: SIPA/Scanpix

Džidžī par grūtniecību lika nojaust, sagaidot savu 25. dzimšanas dienu, kad tika publicēti foto arī ar dāvanām, kurās ir zīdaiņa apģērbs un mantiņas. 

 Kā ziņo mēdiji, bērniņam pasaulē jānāk šī gada septembrī, kas nozīmē, ka "Victoria`s Secret" modele šobrīd ir piektajā gaidīšanas mēnesī. 

Fani sociālajos tīklos jau pauž savas prognozes, ka abiem piedzimšot īpaši skaists mazulis. Instagramā novērotie foto ar rozā bēbīšu lietiņām, raisījis runas, ka gaidāma meitiņa.

Šobrīd Zeins dzīvo kopā ar Hadidu ģimeni fermā, Pensilvānijā, ASV.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu