Dāvanas mammām, kas mīl interjera dizainu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Mātes diena vairs nav aiz kalniem - pārsteidz mammu ar jauku zvanu, vēstuli vai ziedu pušķi. Tomēr, ja ir iespējams šajā trakajā laikā mammu apsveikt klātienē, lūk, dažas idejas dāvanām. 

Dekoratīvie spilveni

Mājās nekad nevar būt par daudz spilvenu - tos var lietderīgi izmantot gan dekorēšanā, gan arī ātram snaudienam. Pārsteidz mammu ar spilveniem viņas iecienītākajās krāsās vai izvēlies spilvenus ar mammai mīļiem rakstiem vai tekstiem. Izmēģini personiskāku pieeju un pagatavo dekoratīvos spilvenus paša rokām.

Elegantas aromātiskās sveces

Aromātiskās sveces dažādos dekoratīvos trauciņos nu jau kādu laiku ir īpaši aktuāla interjera dizaina tendence, turklāt to nekad nevar būt par daudz un trauciņus var lietderīgi izmantot arī pēc tam, kad svece izdedzināta, piemēram, izmantot tos kā kosmētikas otiņu glāzi. Šajā īpašajā dienā mammu palutini ar viņas mīļākā aromāta svecēm oriģinālā iepakojumā. Rokdarbu mīļotāji šo dekoru var arī izveidot paši - iegādājies aromātisko sveci liela izmēra stikla glāzītē un apzīmē to ar stikla krāsām.

Foto: H&M Home

Telpaugi

Vairumam sieviešu ziedi un augi ir teju vai vājā vieta, tāpēc arī šajā māmiņdienā nenošausi greizi ar puķēm vai augiem. Tā vietā, lai dāvinātu grieztos ziedus, kas sniedz prieku uz neilgu laiku, uzdāvini mammai telpaugus kādā interesantā puķupodā, kas iederēsies vecāku mājas interjerā.

Stikla vāze vai bļoda

Mammas - interjera dizaina entuziastes ik pa laikam mēdz nomainīt dekoru kompozīcijas plauktos vai uz kumodēm, tāpēc jauna, dekoratīva vāze vai unikāla bļoda patiesi iepriecinās mammu.

Foto: Ikea

Pledi un gultas pārklāji

Līdzīgi kā ar spilveniem, arī pledu un gultas pārklāju nekad nevar būt par daudz. Iepriecini mammu ar siltu, mīkstu un interjeram pieskaņotu pledu vai gultas pārklāju. Šī dāvana mammai noderēs gan šīs vasaras vēsākajiem vakariem, gan arī, lai sasildītos ziemas drēgnumā, turklāt šāda sega atsvaidzinās mājas interjeru.

Dārglietu kastītes, smaržu trauciņi un dekoratīvi šķīvji

Kā jau katrai sievietei, arī mammām bieži vien pa atvilktnēm, plauktiņiem, kosmētikas galdiņu ir izmētāti dažādi skaisti nieciņi, smaržas, kosmētikas iepakojumi. Lielisks palīgs mazā haosa likvidēšanai ir dekoratīvas kārbiņas, kastītes, trauciņi, kur mamma varēs salikt savas dārglietas vienuviet, turklāt šādi uzglabāšanas trauki pilda arī dekoratīvu funkciju, tādēļ tie iederēsies mammas guļamistabā vai vannas istabā un piešķirs tām eleganci.

Foto: Zara Home

Mākslas darbi

Veikalos, mākslas salonos vai pat no pašiem māksliniekiem ir iespējams iegādāties tik daudzus un dažādus mākslas darbus, no kuriem kāds noteikti būs piemērots mammas gaumei un viņas mājoklim. Piemeklē gleznu vai kādu citu sienas dekoru, figūru vai nelielu statueti, kas atsvaidzinās mammas mājas interjeru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu