Multikino Latvia pārtrauc savu darbību (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Multikino Latvia pārtrauc savu darbību, teikts viņu paziņojumā sociālajā tīklā "Facebook".

"Dārgie kino draugi! Ar lielu nožēlu esam spiesti paziņot, ka Multikino Latvia pārtrauc savu darbību un vairs netiks atvērts kino cienītājiem. Vēlamies pateikties par Jūsu uzticību gandrīz desmit gadu garumā!" teikts paziņojumā.

"Multikino Latvija" finanšu gadā, kas ir laikā no 2017. gada 1. decembra līdz 2018. gada 30.novembrim, strādāja ar 3,196 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 780 196 eiro apmērā, liecina "Firmas.lv" informācija. Dati par 2028./2019. finanšu gadu nav publiskoti.

Kompānija reģistrēta 2010. gada jūlija, un tās pamatkapitāls ir 120 944 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Polijas uzņēmums "Multikino".

Iepriekš ziņots, ka Rīgas lielākie kinoteātri, tostarp "Kino Citadele", "Apollo kino", "Cinamon", "Multikino", "K.Suns", uz valdības noteiktās ārkārtas situācijas laiku ir slēgti, liecina paziņojumi kinoteātru mājaslapās.

Savukārt Rīgā esošais kinoteātris "Splendid Palace" jau iepriekš paziņoja, ka plānotie kino seansi tiek pārcelti uz vēlāku laiku pēc 14. aprīļa.

Slēgts arī Liepājā esošais kinoteātris "Cinamon Balle". Tāpat kino seansi līdz 14. aprīlim nenotiks koncertzālē "Cēsis".

"Kino Citadele" aicina sekot līdzi informācijai par naudas atgūšanu un atceltajiem seansiem. Savukārt visām šobrīd aktīvajām "Kino Citadele" kino dāvanu kartēm ar derīguma termiņu līdz 30. aprīlim par trīs mēnešiem tiek pagarināts to izmantošanas periods. Par dāvanu kartēm, kas iegādātas no kompānijas "Lieliska dāvana", kinoteātris aicina sazināties ar "Lieliska dāvana".

Arī "Apollo kino", kas atrodas iepirkšanās centrā "Akropole", informē, ka visas iepriekš iegādātās biļetes tiks pieņemtas atpakaļ. Lai atgūtu naudu, jāaizpilda kinoteātra mājaslapā atrodamā anketa.

Kā ziņots, Krīzes vadības padomes un valdības kopsēdē sestdien pieņemts lēmums valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas periodā sporta, izklaides, kultūras un citām atpūtas vietām darbu beigt līdz plkst.23.

Valdība lēma ierobežot neorganizētu pulcēšanos kultūras, izklaides, atpūtas, sporta un reliģisko norišu vietās vairāk nekā 50 cilvēkiem vienlaikus.

Savukārt kultūras, izklaides, sporta un citu atpūtas vietu darba laiks ārkārtējās situācijas periodā drīkst būt ne ilgāks kā līdz plkst.23.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu