Piecu dienu laikā sagādātas vairāk nekā 3600 maltītes mediķiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Mediķi aizsargtērpos.
Mediķi aizsargtērpos. Foto: Edijs Pālens / LETA

Bankas "Citadele" sāktajā kampaņā medicīnas darbinieku atbalstam pirmajās piecās dienās ir sagādātas vairāk nekā 3600 maltītes,  informēja bankā.

Aptuveni 1828 maltītes mediķiem ir sagādājuši "Citadeles" klienti, apmainot savus "X Rewards" punktus pret maltītēm, savukārt banka dubulto saziedoto maltīšu skaitu. Lielākais sagādāto maltīšu skaits no viena bankas klienta - 100 maltītes.

Novērtējot ārstu un medicīnas personāla nesavtīgo un pašaizliedzīgo darbu, "Citadele" ir veikusi arī dāvinājumu nodibinājumam "Hospiss LV", nodrošinot siltas maltītes 10 000 eiro apmērā. Kampaņas laikā "Citadele" dubultos katra ieguldījumu, kopā ar klientiem sarūpējot divreiz lielāku pusdienu skaitu.

"Mums patiešām ir lieliski klienti un šobrīd varam pateikt paldies tiem 464 cilvēkiem, kas jau ir apmainījuši savus ikdienā uzkrātos punktus, kā arī aicināt citus pievienoties. Priecājamies arī par plašo ziedotāju loku - punktus ziedojuši visdažādākā vecuma klienti un vecākajam ziedotājam ir pat 84 gadi," informēja "Citadeles" valdes loceklis Vladislavs Mironovs.

Nodibinājuma "Hospiss LV" vadītāja Ilze Neimane-Nešpora informēja, ka mediķu atbalsta akcijas "Galds savējiem" laikā medicīnas darbiniekiem ar kopējo ziedotāju un uzņēmēju atbalstu kopš šī gada 18.marta nogādātas vairāk nekā 50 000 maltītes. 

"Šī maratona ceļā bankas "Citadele" un tās klientu iesaistīšanās nāca tieši laikā. Aicinām "X Rewards" klientus aktīvi iesaistīties un izmantot šo iespēju, ko piedāvā "Citadele", un mainīt savus uzkrātos punktus uz maltītēm mediķiem, jo tas palīdzēs mums kopā šo akciju turpināt līdz pašreiz noteiktā ārkārtējā stāvokļa beigām 9.jūnijā," pauda Neimane-Nešpora.

"X Rewards" ir balvu un atlaižu programma "X" karšu lietotājiem, kur uzkrātos punktus ierastā situācijā ir iespējams mainīt pret balvām un pakalpojumiem, bet lai atbalstītu ārstu un medicīnas darbinieku cīņu pret Covid-19, "Citadele" ir ieviesusi klientiem iespēju apmainīt "X Rewards" punktus pret mediķu maltītēm. Pašreiz uzkrāto punktu apmēru var apskatīties "Citadeles" lietotnē, kā arī "xrewards.lv" savā profilā.

Lielākais sagādāto maltīšu skaits no viena Citadeles klienta ir 100 maltītes. Aktīvākie ziedotāji ir vecumā no 29 līdz 38 gadiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu