Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Vari izjust nopietnāku interesi par garīgajām lietām, sevis pilnveidošanu. Kāds Auns nolems apmeklēt astrologu, lai precīzāk apzinātos veidus, kā sasniegt nepieciešamo izaugsmi, attīstību.

VĒRSIS Būsi apkrāvies ar darbiem, tamdēļ būs samērā grūti izbrīvēt laiku ģimenes jautājumiem. Nav izslēgts, tev tiks uzticēti nopietnāki pienākumi. Godkāre būs viens no galvenajiem vadmotīviem.

DVĪŅI Tev padosies visu veidu analītiskais, intelektuālais darbs. Spēsi pārliecināt līdzcilvēkus rīkoties pēc saviem ieskatiem, gūsi priekšniecības atbalstu turpmākajām iecerēm. Var uzlaboties materiālais stāvoklis!

VĒZIS Būtiski nezaudēt mēra izjūtu, būt apdomīgam, kārtojot juridiskos jautājumus. Šodien ieguvēji būs tie Vēži, kuri pratīs saglabāt pacietību, neļaus apkārtējām negācijām izsist sevi no līdzsvara.

LAUVA Pilnīgi iespējams, ka aizdomāsies par to, kā savu vaļasprieku pārvērst par peļņas avotu. Labus padomus šajā sakarā var dot tuvākie radinieki, kā arī kolēģu loks. Vakarā velti mirkļus savai otrajai pusītei.

JAUNAVA Esi rezervētāks, tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, neļauj spožumam, šķietamajai harismai aizmiglot sev acis. Vislabāk šobrīd būtu turēties pie pārbaudītām vērtībām, nemeklēt piedzīvojumus.

SVARI Priekšnieka krēslā sēdošajiem Svariem šobrīd var nākties tikt galā ar padoto neapmierinātību, dažādām sūdzībām. Kā vienmēr, liksi lietā savas diplomāta dotības, apdomību un smalku psiholoģiju.

SKORPIONS Turpināsi aktīvi rosīties, kā rezultātā pamazām pie horizonta sāks parādīties arī pirmie rezultāti. Šī var būt zīmīga diena Skorpioniem, kuri saistīti ar tieslietām, grāmatvedību.

STRĒLNIEKS Noskaņojums var būt mainīgs, līdzīgi kā šīsdienas plāni. Galvenais, neļaujies neizlēmībai, jo tādējādi paliksi stāvam uz vietas, neizdarot daudzas būtiskas lietas. Ieklausies kolēģu norādījumos.

MEŽĀZIS Vajadzēs mobilizēt savas iekšējās rezerves, lai paveiktu iecerēto pilnā apmērā. Pienākuma apziņa liks notiekošajam pieiet ar maksimālu nopietnību. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera.

ŪDENSVĪRS Bez uzticamu kolēģu atbalsta var būt grūti tikt galā ar visu, kas stāvēs tavā priekšā. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties intuīcijā, nerīkoties pretēji sirdsbalsij. Naudas jautājumus labāk kārto dienas pirmajā pusē.

ZIVIS Vari droši pievērsties radošajām aktivitātēm, ievietot dažādas publikācijas sociālajos tīklos, komunicēt ar domubiedriem. Kas attiecas uz naudas jautājumiem, tos vēlamāk tagad necilāt!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu