“Akropolē” atvērts "220.lv" veikals

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ darbu pilnā režīmā sācis "220.lv" jaunais veikals iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”, klātienē uzsākot arī preču tirdzniecību. Līdz šim brīdim aprīļa sākumā atvērtais jaunā koncepta veikals apmeklētājiem bija atvērts tikai kā tiešsaistes pirkumu saņemšanas punkts, bet turpmāk jaunais koncepta veikals darbosies gan kā preču saņemšanas punkts, gan tajā būs iespēja iegādāties pirktākās preču kategorijas.

Kā portāls TVNET uzzināja uzņēmumā, kopumā veikala izveidē pakāpeniski ir investēti aptuveni 160 tūkstoši eiro. Ja lielākajai daļai no "220.lv" sortimenta uzglabāšanai ir nepieciešama noliktava ar kopējo platību vairāk nekā 20 000 kvadrātmetru, kas dzīvē ir mērāms apmēram trīs futbola laukumu lielumā, tad jaunā veikala un preču saņemšanas punkta kopējā tirdzniecības platība ir 250 kvadrātmetri.

Tajā klienti var saņemt savus tiešsaistē veiktos pasūtījumus un pieprasītākās preču kategorijas, ko piedāvā "220.lv" – smaržas un kosmētiku, elektronikas preces, kā arī unikālos bērnu apģērbu un rotaļlietu zīmolus.

“Mūsu mērķis ir nodrošināt visplašāko sortimentu, ērtu pirkumu veikšanu un ātru preču piegādi. Jaunais 220.lv veikals darbojas pēc jauna koncepta, un tas ir plašāks un ērtāks par citiem mūsu zīmola klātienes veikaliem, kā arī tas nodrošina “showroom” funkciju, kas palīdz mūsu klientiem izmēģināt nepieciešamākās preces - sezonas apģērbu bērniem, smaržas, elektronikas preces un dāvanas, piemēram, rotaļlietas,” norāda "220.lv" komunikācijas un mārketinga vadītāja Līga Bubko. 

Attīstoties un stiprinot pozīciju tirgū, "220.lv" tiecas nodrošināt efektīvu darba procesu un veidot ērtu darba vidi saviem darbiniekiem. Tā rezultātā, jau tuvākajos mēnešos "220.lv" pārcels arī savas administratīvā biroja telpas uz “Akropole” Biznesa centru.

“No sirds priecājamies, ka esam pirmais iepirkšanās un izklaides centrs, kurā tiek atvērts "220.lv" interneta veikala preču saņemšanas punkts un veikals - turpmāk mūsu klientiem būs iespējams ne tikai ērti iepirkties klātienē, bet arī efektīvi un raiti saņemt preču sūtījumus. Mūsu mērķis ir piedāvāt arvien jaunas un nebijušas iepirkšanās un izklaides iespējas, tādēļ esam gandarīti, ka "220.lv" pievienojas gan mūsu nomnieku, gan “Akropole” Biznesa centra pārstāvēto uzņēmumu pulkam,” stāsta iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja Zane Kaktiņa.

"220.lv" pārstāve Bubko norāda, ka veikalā un preču saņemšanas punktā joprojām tiek ievēroti visi ierobežojumi, tai skaitā klientu skaita ierobežošana vienā telpā, 2 metru distances ievērošana, kā arī tiek izmantoti tādi risinājumi kā norobežojošais stikls, dezinfekcijas līdzekļu lietošana, kā arī ik reizi pēc klienta numuriņa izsniegšanas, tiek veikta digitālo ekrānu dezinfekcija un virsmu dezinfekcija.

Jaunais preču saņemšanas punkts atrodas iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” 2.stāvā, un tā darba laiks katru dienu ir no pulksten 10:00 līdz 21:00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu