Pazīstams reperis Londonas centrā ar Ferrari ietriecas autobusa sānos (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: https://www.instagram.com/tfjj

It kā nebūtisks negadījums, taču ar nopietnām sekām noticis svētdienas, 24.maija pēcpusdienā Londonā, kur vietu uz brauktuves nesadalīja divstāvu autobuss un Ferrari 488 GTB. 

Kas sēdēja pie autobusa stūres, nav zināms, taču eksotisko itāļu superauto vadīja britu reperis Swarmz. Negadījums notika netālu no Trafalgaras laukuma.

Foto: https://www.instagram.com/tfjj

Incidenta apstākļi tiek skaidroti, taču attēlos redzams, ka aptuveni 300 000 eiro vērtais Ferrari autobusa sānos ir ietriecies ar purngalu, kas nu ir samīcīts līdz nepazīšanai, un pēc avārijas stāv ielas otrā pusē pretēji braukšanas virzienam.

Foto: https://www.instagram.com/tfjj

Policija ziņo, ka negadījumā nav cietušo, ja neskaita pašu auto un tā vadītāja ego, kurš nu varētu būt nedaudz iedragāts. Kādas finansiālās sekas atstās avārija uz tajā iesaistītajiem, var tikai minēt. Zināms, gan ir tas, ka Swarmz nav sabojātā auto īpašnieks; viņš 670 zirgspēkus spēcīgo automobili iepriekš bija iznomājis.

Foto: https://www.instagram.com/tfjj

Kā norāda Sky News, attiecībā uz notikušo pats reperis izteicies visai lakoniski: "Sasodīts, vecīt. Nekad nebiju sasitis Ferrari, brāl'" (F***ing hell man, never crashed a f***ing Ferrari bruv.)

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu